Nikola napisał(a): I Blair ma problemy.. z jedzeniem? Nie spodziewałabym się..
Ja właśnie tez się tak zdziwiłam. I ta scenka jak to ciasto jadła....no cóż...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
W książce ma duże problemy z jedzeniem i to naprawdę duże, więc chcieli to pewnie przejąć, ale jak dla mnie to trochę zbagatelizowali problem w serialu.
Bardzo przyjemny odcinek, te wstawki z last year były świetnie [plus jeszcze końcowe sceny, takie ciepłe i rodzinne ] Hi,hi, thanksgiving u Humphrey'ów i reakcja dzieci, kiedy dowiedziały się o przeszłości rodziców [btw nadal Lily mnie do siebie nie przekonuje.] Hmm, problemy z jedzeniem Blair, kto by pomyślał...
W odcinku cholernie, cholernie brakowało mi Chuck'a no ale...
Ostatnio edytowano 3 gru 2007, o 16:58 przez alkalines, łącznie edytowano 1 raz
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
całkiem fajny odcinek, brakowało Chucka , Nate -totalne nudy, też nie spodziewałam się zupełnie ,że Blair ma tego typu problem, zdecydowanie najfajniejsze scenki u Hump. Alison zupełnie mnie nie przekonuje do siebie , to ultimatum beznadzieja, nawet jeśli Rufus coś tam kiedyś przeskrobał z Lily ( tym bardziej że ona też święta nie jest). Fajna ta scenka z piosenką była
Mnie rozwaliła bulimia Blair. Widać, ze udało jej się z tym uporać, a teraz znów wszystko wraca. To tylko pokazuje, jak słaba jest psychicznie. Dla mnie ten wątek przytłoczył cały odcinek, strasznie mnie ciekawi co dalej.
Odcinek był świetny. Bardzo ale to bardzo mi się podobał. Te flashe z przeszłości fajne to było. Dobre to było z tym jak Lilly się wygadała że znała się z Rufusem . S znowu pokazała że jest prawdziwą przyjaciółką. Na końcu szkoda mi było Lilly widać że nadal coś czuje do Rufusa. Da jak zwykle był awesome , a co do Blair to nie podejrzewałam że może miec takie problemy a Chucka jakoś w tym odcinku mi nie brakowało.
Ten odcinek był boski, był całkiem inny, dlatego strasznie mi się spodobał Szczególnie sceny u Humphreyów i fleshe z przeszłość dotyczące Blair i Sereny. Jeszcze rozwaliła mnie scena kiedy lily zaczęła wycierać krzesło husteczką i taką fajną minę zrobiła Mam nadzieję, że Rufus i Lily niedługo będą razem ! Przy scenie w której Rufus miał wybrać Allison lub Lily, normalnie modliłam się, żeby wybrał Lily Allison jest beznadziejna jak dla mnie
Odcinek bardzo fajny. Szkoda, że zabrakło miejsca dla Chucka. Takie flashbacki z zeszłorocznych świąt były naprawdę niezłe. Trochę się zryłi między R i L. Allison powinna wypadzik zrobić z serialu, nie lubię jej
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p