1x08 - The Fourth Man in the Fire • peb, filmweb, rapidshare, torrent
2008
Informacja
Wampiry ujawniły swoje istnienie, ponieważ "teoretycznie" mogą się obejść bez ludzkiej krwi. Jednakże ludzie zdają sobie sprawę, że sztuczna krew, która pozwala na egzystencję tych dwóch gatunków jest jak wegetarianizm. Powstają spory i problemy. Obok tych wydarzeń żyją mieszkańcy małego miasteczka. odcinki czystej krwi
Sookie braces herself for more tragedy. Tara thinks of a new approach with dealing with her anger by adopting a similar therapy to Lettie Mae. Amy charms a crowd showing a darker side to Jason after the V juice runs out. Bill persuades Sookie into helping Eric using her gifts to catch criminals.
Premiera: 26 październik 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No Bill był super w tym odcinku. Szczególnie jak wylazł z ziemi, ale miałem minę, szkoda że sobie zdjęcia nie zrobiłem... No a jak myślisz czemu on blady jest?
Cook mnie rozwaliła z tym snem...
Jason i ta lacha zaszaleli.
Ten wampir od Lafayette, to nie jest ten Coroner czasem? Mylą mi się wszyscy starzy tam.
Ale zakończyli odcinek, ja chcę więcej! Jason ze swoją dziewczyną napadają na wampiry, widać że już to praktykowała i całkiem niezła jest w tym Scena jak Bill jadł śniadanie świetne. Chcę takich żarcików więcej Nie wiedziałem że z wampirów może zostać taka okropna maź ;] Tara poszła wypędzić swojego własnego demona, ciekawe czy u niej to zadziała. Sam naturystom? Muhahahah No to wymyślił Teraz pewnie zostanie głównym podejrzanym, ale dobrze mu tak.
No, zakończenie bardzo dobre. Mam nadzieje, że Bill uratuje cudną Sookie. Jason'a nie lubie, a tym bardziej tej jego dziewczyny... Detektyw pewnie będzie szukał jakichś informacji na temat Sam'a. Niech znajdzie.
Good, pojawi si Eric, icy is good on w wannie Billa był najlepszy sceny i zakończenie w barze, też Jason i jego dziewczyna to porażka a Sam nieźle wymyślił o rodzicach naturystach
Ależ scena na cmentarzu, kiedy Bill wychodzi z ziemi i łapie Sookie za nogę! W ogóle Bill był dobry w tym odcinku. Fajne sceny z dziećmi, no i sens Sookie...
Widać ten stary wampir ma chrapkę na Sookie, ale Bill pewnie nie pozwoli mu ją odebrać. Przesłuchania w barze dobre, no i ostatni scena!
Lafayette ze staruszkiem byli obrzydliwi.
Wygląda na to, że now dziewczyna Jasona to taka sama ariatka, jak i on i tak samo szaleje na punkcie V. kiedy go nie ma. Niezła jest w łapanie wampirów, ciekawe co z nim zrobią - czy wezmą tylko trochę krwii, czy może spuszczą z niego całość? Pewnie nic dobrego to nie przyniesie.
Tara jednak zwątpiła i sama postanowiła wypędzić z siebie demona. W tym odcinku jakoś nie była fajna. Zamiast się cieszyć, że matka przestała pić, to ta była wkurzona na Bóg wie co...
Sam to świr jakich mało. Bieganie na golasa po lesie, wąchanie zakrwawionej pościeli nieżyjącej Dawn. Co jeszcze nam zaserwuje?
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p