pobierz plik w całości
A zapowiadało się tak fajnie. I było fajnie przez 7 odcinków. I wtedy poczułem, że może być coś nie tak, tyle miało się wyjaśnić podczas 42 minut ostatniego 8 odcinka. No i się nie wyjaśniło Jak dla mnie to serial bez zakończenia. Było to bardzo dobre zakończenie ale jeśli miała by być druga seria - a tak to praktycznie nic konkretnego nie wiadomo, a kilka wątków potraktowano całkowici pobieżnie.
Fajny serial ale szkoda, że bez końca i mam cichą nadzieję, że będzie ciąg dalszy.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
...You don't have to have superpowers to be a hero...
Jak zrobią to samo co z Jericho to są prze ch... . Kolejny bardzo fajny serial który powiniem miec nastepne serie. A tu kończą serial po ledwie 8 odcinkach
traveler to rozczarowanie sezonu... naprawde nie musieli robic cukierkowego zakonczenia ale nie urywać serialu w połowie... co niby z Kim? nie wspominajac o calej reszcie...
Głupota Serial dobry ale zakończenie psuje wszystko, szczególnie jak nie ma być drugiego sezonu. Odcinek chyba najlepszy zaraz po pilocie, a tu taka lipa, chociaż można było sie tego spodziewać... Ostatnie sekundy psują cały wizerunek serialu, ale także stacji która go pokazuje, bo wychodzi na to że w dupie ma widzów, dając im coś takie na koniec serialu.
Jak oni mogli to tak skończyć i nie zrobić 2 sezonu? Porażka...
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Odcinek był świetny, ale nie jako finałowy epizod. Ta końcówka to mnie normalnie rozwaliła, to było coś w stylu zakończenia z 1 sezonu Jericho, pozostawienie ludzi z pytaniami, na które nie otrzymali odpowiedzi, normalnie jajca! A myślałem, że to się jakoś bardziej normalnie skończy. Szkoda, że nie było i nie będzie drugiego sezonu, bo serial na to zasługuje jak cholera.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Obejrzałem caly serial i chcę powiedzieć, ze jest świetny. Dobra fabuła, wartka akcja. Jednakże ostatni odcinek był trochę do bani, nic nie wyjaśnił i nic nie rozwiązał. Gdyby był 2 sezon to byłoby to genialne zakończenie, ale że go nie ma to kiepsko
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p