When a druid and his boy apprentice are caught in Camelot, Morgana and Merlin hide the boy from Uther's guards- but the druid is executed. Uther declares that anyone harbouring the boy will be dealt with severely. They must try and smuggle the boy from Camelot without being caught. However, a visit to the Great Dragon reveals who the young boy is- he is Mordred, the future nemesis to Arthur...
Premiera: 11 listopad 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Arthur polujący na latające klucze - LOL Kompletnie nie mogłam z niego
A w ogóle wątek z chłopcem i to kim jest - I know, że oni się tu zbytnio nie trzymają legend, do tej pory nie mogę przywyknąć do tego co zrobili z wiekiem Melina, ale bez przesady...
No kombinują trochę z tym wszystkim. Ogólnie coraz mniej mi się widzi ten serial, ale to już chyba końcówka o ile dobrze kojarze, widać jak w tytule Ale scena z latającymi kluczami była fajna, tak samo ta gdy jak Merlin się chował u Morgany i buty musiał do siebie sprowadzić
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Artur przeciwstawił się Mordredowi nad brzegiem jeziora, na którym znajdowała się wyspa Avalon - w bitwie pod Camlann Mordred zginął, lecz wcześniej śmiertelnie ranił ojca. Obecny przy tym Bedivere (lub Girflet) na prośbę umierającego Artura, wrzucił Excalibur do jeziora. Następca Artura na tronie - król Konstyntyn III musiał jeszcze walczyć z resztami armii Mordreda pod wodzą jego dwóch synów - Melehana i Meloua. źródło: wikipedia
prawda, że nie trzymają się legend za bardzo ale wnioskując po tym odcinku będzie cząstkę z legendy o Mordredzie w tym wątku
Łel biorąc pod uwagę, że jednak zmierzają w kierunku pewnych rzeczy z legendy to tak się zapowiada. Zresztą sama zobaczysz po obejrzeniu odcinka 12 jak to właściwie wygląda. Ja sama nie widziałam wcześniej Morgany w roli tej złej
O kurde, śmierdząca sprawa. Ten Mordred miał takie straszne niebieskie oczy. No i Merlin nie posłuchał smoka, ciekawe co przez to spowoduje... Morgana i ta jej więź... Ciekawe co to było wogóle? Czemu jej tak bardzo na tym chłopcu zależało? Obalić Uthera. No, no, po tytule sądząc zaczynamy najciekawsze odcinki.
Ale zanim do tego dojdzie minie jeszcze trochę czasu Mi się odcinek podobał, lepszy od poprzedniego bo było sporo Morgany i relacji Arttur/Merlin ale i tak mało w porównaniu do początkowych odcinków. Scena z latającym kluczem świetna Tak myślałem że chłopak będzie nazywał się Mordred, ale jakoś nie widzi mi się żeby w tym serialu walczył z Arturem chyba że poddadzą go jakieś kuracji żeby szybciej urósł
Czesiek_PL napisał(a):jakoś nie widzi mi się żeby w tym serialu walczył z Arturem chyba że poddadzą go jakieś kuracji żeby szybciej urósł
Ten serial jest jak Smallville The Beginnings, więc zanim Arthur faktycznie zostanie tym królem i zanim dojdziemy do tego, że król Arthur zostanie zabity mogłoby się zejść wiele wiele sezonów, więc prawdopodobnie do tego nie dojdziemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p