Casey has to work with Dale's religious group as part of Zeta's community service because of a snafu in the schedule. Meanwhile, Rusty and Cappie try to find distractions from women.
Data emisji: 27 sierpnia 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 28 sie 2007, o 23:25 przez Nikola, łącznie edytowano 2 razy
Cappie był boski z tym maniakalnym sprzątaniem i barem ze striptizem i pielęgniarką, swoją drogą myślałam, że będą musieli tam zmywać czy coś, gdy odrzucili kartę kredytową Ale ogólnie było mi ga żal, bo to całe sprzątanie i striptiz było z powodu Casey...
Poza tym chyba się przekonuję do dziewczyny Rusty'ego, ostatnia scenka była kinda cute.
Nie skomentuję współlokatora Rusty'ego, on mnie coraz bardziej wkurza, a w tym odcinku już totalnie.
Trish napisał(a):Poza tym chyba się przekonuję do dziewczyny Rusty'ego, ostatnia scenka była kinda cute. Nie skomentuję współlokatora Rusty'ego, on mnie coraz bardziej wkurza, a w tym odcinku już totalnie.
Ja mam na odwrót Coraz bardziej nie moge znieść dziewczyny ale za to Dale jest śmieszny I jego mina jak zobaczył Casey
Też mi było żal Cappie'go, ale generalnie wynudził mnie troche odcinek - taki o niczym. Mam nadzieje, że scenarzystom nie skończyły się pomysły tylko to taki mały kryzys
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):ale generalnie wynudził mnie troche odcinek - taki o niczym. Mam nadzieje, że scenarzystom nie skończyły się pomysły tylko to taki mały kryzys
Mnie w sumie też W trakcie odcinka szperałam na Allegro, więc to nie był dobry znak
W każdym razie - biedny Cappie Całe jego zachowanie z powodu Casey.. Dziewczyna Rusty'ego mi w żadnym wypadku nie przeszkadza, całkiem sympatyczna jest, słodko razem wyglądają, ale te ILU Rusty'ego + "Thank you" w odpowiedzi przypomniało mi The O.C.
A Dale.. eee jego mina, kiedy zobaczył Casey była miażdżąca, jakby się jakiś anioł przed nim pojawił Ale potem na tym jego "koncerciku", to już mi się mniej podobał, wkurzający jest nieco
Ja tam lubię Jan K, jest miła i słodka, w sam raz dla Rustiego Dale'a lubię trochę mniej, ale nie przeszkadza mi jakoś specjalnie, jest zespół był zabójczy
Nikola napisał(a):ale te ILU Rusty'ego + "Thank you" w odpowiedzi przypomniało mi The O.C.
mi też
Trish napisał(a):Ale ogólnie było mi go żal, bo to całe sprzątanie i striptiz było z powodu Casey...
Mi też go było żal, relationships sux! XD
W ogóle podobał mi się Cappie w stroju pielęgniarki i Evan w stroju krokodyla XDD
Nikola napisał(a):ILU Rusty'ego + "Thank you" w odpowiedzi przypomniało mi The O.C.
Chyba wszystkim nam się z tym skojarzyło (fajny motwy, ale oglądanie tego samego w kolejnym serialu jest troche wtórne )
Trish napisał(a):wątek kłótni Casey i Ash był totalnie nudny
Prawda. Takie kłotnie 'nie śpie z Tobą w jednym pokoju, jesteś bebe' to można miewać w podstawówce No i oczywiście nikt inny, tylko Rebecca musiała zejść wtedy do salonu. No i najlepsze - pogodziły się, bo Casey przeczytała smsa Travisa No faktycznie powód
Aaa. Żal mi było jeszcze Calvina. Facet go zdradził, on boi się przyznać wszystkim, że jest gejem. Smutno.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Przyzwyczaiłam się już, że odcinki Greeka nie są jakieś świetne. Cappie zakochany czyścioszek. Smutne. Darwin Lied, piosenka nie była zła. Kto by pomyślał, że z tego współlokatora Rusty'ego będzie taki rockowiec
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p