dodano 17 gru 2011, o 01:05
W końcu dowiadujemy się kto jest Rubber Manem.. Jakoś przyjąłem to bez emocji - ani to zaskakujące, ani rozczarowujące.. Ale tylko jeszcze bardziej komplikuje postać Tate'a, który i tak ma pełno wcieleń, które wypisał Bartezz..
Dostaliśmy kolejną retrospekcję dotyczącą poprzednich właścicieli gejów, co mnie bardzo ucieszyło, bo wrócił Zachary Qunito! Super, bo nie spodziewałem się tak licznych występów.. Myślałem, że to będzie typowy jednoodcinkowy występ gościnny, a tu już kolejny odcinek w którym występuje.. Całkiem spora, a do tego świetna ta retrospekcja.. Super scena w sex shopie.. Wiemy już, że to Chad przyniósł do domu przeklęty lateksowy kostium..
Wiemy, już czemu Facet w Lateksie - Tate, zabił Chada i Patricka - obiecał on Norze, że "zwróci" jej dziecko, więc między Chadem i Patrickiem zaczęło się psuć i zrezygnowali oni z dziecka, Tate potrzebował nowej pary, która to dziecko będzie miała.. Po wprowadzeniu się Harmonów, przywdział lateksowy kostium i zapłodnił nową panią Domu...
Hayden już totalnie odbija i coraz pewniej czuje się w domu.. Naprawdę mocne sceny jak straszyła Vivien.. Connie Britton była świetna w tym odcinku, jak traciła rozum osaczona przez duchy. Zdecydowanie jej odcinek! Jakim cudem one jeszcze siedziały w tym domu?! Oczywiście mając męża psychiatrę i problemu, które mają za sobą, nie pomogły Viv w wytłumaczeniu tego co się dzieje.. Violet mnie strasznie zirytowała kłamiąc tylko, żeby nie rozstała się z Tate'em! Tym bardziej, że jest wszystkiego świadoma co się dzieje w domu i poświęca dla Tate'a matkę, robiąc z niej wariatkę..
Końcówka w sypialni świetna i postrzelenie Bena! :O Źle się to skończyło dla Viv... Co dalej?
Mad Men, The Sopranos, Downton Abbey, Boardwalk Empire, 6 Feet Under, Desperate Housewives, Breaking Bad, Queer as Folk(US/UK), Weeds, How I Met Your Mother, Shameless(US), Glee, Grey's Anatomy, Modern Family, 30 Rock, In Treatment, The Big C, United States of Tara, Nurse Jackie, Californication, Dexter, Lost, Game of Thrones, True Blood, Dexter, The Borgias, The Walking Dead, The Killing,The Flight of the Conchords, Ekipa(PL)
American Horror Story, Homeland, Revenge, Pan Am, New Girl