Taking his cues from the students, Will composes a mash-up for a special occasion. Meanwhile, the popular kids are dethroned in an "icy" fashion, and Sue shows a different side of herself.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Pock/Rachel - 'wanna make up?' 'sure'. A w sumie im fajnie wyszło.
Świetne były te wstawki z ręką, która niesie to coś co sie wylewa na ludzi.
Emma/Will genialni byli. Świetne miali razem tańce, szczególnie ten w suknii... Niech ona nie wychodzi za Kena!
Podobało mi się to, że chłopaki zrezygnowali z treningu dla Glee. Oczywiście biedaczek Finn tego nie mógł zrobić, bo bał się, że dostanie po twarzy... Nie skomentuje tego nawet.
Końcówka świetna.
Piosenka odcinka: 'sweet caroline'.
Najbardziej zły jestem na to, że następny odcinek dopiero 11 listopada.
Ostatnio edytowano 11 maja 2010, o 11:25 przez Chris, łącznie edytowano 1 raz
Puck i Rachel! Cute and funny! Sue/Will. Myślałam, że padnę, jak zaczęli tańczyć. Finna trochę niekonsekwentnie piszą, bo parę odcinków temu namawiał Rachel, żeby wróciła, bo chodziło mu o stypendium a teraz odchodzi...dziwne. Ale ja Finna lubię, bo on taki głupiutki, że aż uroczy i śmieszny. No i tekst o tym, że jak będzie miał okulary, to będzie się mógł patrzeć na piersi. lmao Puck grający na gitarze i śpiewający Sweet Caroline. Emma/Will z jednej strony są cute i bajkowi, ale z drugiej strony, Kena mi szkoda. Ale Emma i tak wymiata. Nieźle potraktowali Willa na końcu. lol From the top.
Puck i Rachel byli naprawdę fantastyczni razem w tym odcinku i tak jak nie sądziłam, że ich razem polubię tak naprawdę mi się podobali jednak całym sercem jestem za P/Q gdyż ona w końcu nosi jego dziecko
Quinn/Puck mi narazie są obojętni. W ogóle ciekawa jestem jak rozwiąża tą kwestię z tym dzieckiem...czy poroni - trochę za dramatyczne jak na Glee chyba - czy plan Terri wypali?
Piosenka odcinka: : "Sweet Caroline" Neila Diamonda w wykonaniu Pucka Runner-up: "I Could Have Danced All Night" z musicalu MY FAIR LADY w wykonaniu Emmy
Najsłabsza piosenka: "Bust a Move" Young MC w wykonaniu Willa i New Directions
Mad Men, The Sopranos, Downton Abbey, Boardwalk Empire, 6 Feet Under, Desperate Housewives, Breaking Bad, Queer as Folk(US/UK), Weeds, How I Met Your Mother, Shameless(US), Glee, Grey's Anatomy, Modern Family, 30 Rock, In Treatment, The Big C, United States of Tara, Nurse Jackie, Californication, Dexter, Lost, Game of Thrones, True Blood, Dexter, The Borgias, The Walking Dead, The Killing,The Flight of the Conchords, Ekipa(PL) American Horror Story, Homeland, Revenge, Pan Am, New Girl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p