Cya napisał(a):a fakt ale może ten ojczym ma coś wspólnego ze śmiercią Eddiego
To po co niby wporawdzałby się tam gdzie zginął Eddy? Bez przesady...
Moim zdaniem to Greta coś ukrywa, bo dlaczego raptem chce się tak zaprzyjaźnić z Lizą?
Aczkolwiek mam nadzieję, że to nie Greta zabiła Eddy'ego, no bo po jaką ch***rę niby?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Cya napisał(a):a fakt ale może ten ojczym ma coś wspólnego ze śmiercią Eddiego
To po co niby wporawdzałby się tam gdzie zginął Eddy? Bez przesady...
Przecież my sobie żartujemy.
Ryan_90 napisał(a):Moim zdaniem to Greta coś ukrywa, bo dlaczego raptem chce się tak zaprzyjaźnić z Lizą? Aczkolwiek mam nadzieję, że to nie Greta zabiła Eddy'ego, no bo po jaką ch***rę niby?
Oj kobiet nie znasz? odkryła romans z Lizą i się wkurzyła.
@Nikola - super av.
Ostatnio edytowano 4 lip 2007, o 01:14 przez Paulina, łącznie edytowano 1 raz
Ja też skończyłem oglądanie jak narazie na tym odcinku, i faktycznie finał odcinka genialny. Tylko teraz pytanie czy zrobił to ojciec Grety czy matka Eddiego a może Cliff. Ja bym stawiał na matkę ... miała najwięcej do stracenia a ojciec Grety tylko tuszował sprawę.
HeroSHI napisał(a):Czyli to jednak ojciec Grety Skip i matka Eddiego to wszystko zaaranżowali...
Nie byłaby taka pewna czy to takie oczywiste i proste...mam nadzieję, że wyjdzie coś innego. bo tak głupio podac rozwiązanie całej sprawy w przedostatnim odcinku...powinien byc jakiś twisting plot w ostatnim odcinku.
Ostatnio edytowano 6 lip 2007, o 06:40 przez Paulina, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p