pobierz plik w całości
Kiedy mieszkańcy przygotowują się do Halloween, do miasteczka wraca Grey Anderson, który był na wyprawie po jakiekolwiek informacje, nt. sytuacji USA. Wraca z niezbyt optymistycznymi wiadomościami. Waszyngton, jak i prawie wszystkie największe miasta USA został zniszczony. Z większych miast, nadal istnieje tylko Nowy York, którego policja znalazła vany z bombami atomowymi, kilka minut przed planowanym wybuchem. W międzyczasie do miasteczka przyjeżdża Jonah Prowse, ktory kiedyś przjaźnił sie Jake'em. Jest przywódcą grupy facetów o ciemnej przeszłości, prowadzących nieczyste interesy za miastem. Okazuje się, że Jonah jest także ojcem Emily. Jonah mówi, że chce wpłacić kaucje za Mitchella, który nadal siedzi w więzieniu za kradzież koni Green'ów. Umowa staje na tym, że Mitchell wyjdzie z więzienia, ale w zamian za jedzenie, które ukradł z pociągu i gdzieś ukrył oraz obietnicę, że żaden z ludzi Jonah'a nie zbliży się do miasteczka. Lecz kiedy rada miasteczka nie zgadza sie na warunki, jakie wynegocjował Jake, Johan wysyła dwóch ludzi do Jericho, ktorzy wyciągają Mitcha z więzienia. W międzyczasie, kiedy mieszkańcy przygtowują halloween'owe dekoracje, Emily mówi Heather troche więcej nt. jej byłego związku z Jake'em. Kiedy Heather przyznaje, że czuje coś do Jake'a, Emily ostrzega ją, że jest wiele rzeczy o Jake'u, których ona nie wie. Stan burmistrza Green'a jest coraz gorszy. Antybiotyki, które są dostępne w Jericho już na niego nie działąją i April mówi, że jeśli w ciągu ok. 12 godzin nie dostanie innego antybiotyku - Cipro, burmistrz najprawdopodobniej umrze. Jake i Eric decydują się więc, że pojadą do Rogue River, gdzie znajduje się najbliższy duży szpital.
Morse code: “PRAY FOR NYC” Data emisji: 01.11.2006 Ściągnij odcinek tutaj
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Mnie denerwuje Gracie. Widzi, że dziewczynie zależało na tej szkatułce, a i tak musiała zrobić po swojemu
Heather i Jake
W końcu ktoś pomyślał, żeby sprawdzić nowych mieszkańców, m.in. Hawkinsa, ciekawe czego się dowiedzą
Przez chwilę też myślałam, że burmistrz nie przeżyje, no ale jeszcze i tak nic pewnego, czy uda im się zdobyć te antybiotyki..
A co do wieśniaka/urzędniczki, jak to nazwała Aja (;D), to podobał mi się jeden tekst na temat brakującego trójkąta i "szafki, zlewu i ..?" czegoś tam, nie pamiętam, ale dobre to było
A ja odcinek oglądałam od połowy, bo AXN miał jakieś trudności w zasadzie nie miałabym sie do czego doczepić bo nie widziałam całego odcinka ale, scena resuscytacji Greena była dobra, też myślałam, że może nie uda im się go uratować.
Nikola napisał(a):A co do wieśniaka/urzędniczki, jak to nazwała Aja (;D), to podobał mi się jeden tekst na temat brakującego trójkąta i "szafki, zlewu i ..?" czegoś tam, nie pamiętam, ale dobre to było
kuchenka - zlew - blat Też mi się podobał ten fragment. Nawiasem mówiąc Mimi miała rację - wiem z własnego doświadczenia Scena resuscytacji niesamowita...Gdy w zwolnieniu zaczęli pokazywać Jake'a i Erica to myślałam, że już po burmistrzu Świetny sposób wprowadzenia napięcia
Dobra rola Jonah, jako króla mścicieli ale zauważyłem tutaj małą niekonsekwencję. Na początku przedstawiano go jako bezwzględnego kryminalistę, a tym czasem nie wygląda to tak źle.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p