A computer hacker (Liane Balaban) shuts down communication systems in the Washington D.C. area, and Auggie is tasked to get the code for the CIA. The hacker turns out to be his ex-girlfriend.
Air. August 24, 2010
Auggie miał swój odcinek - wg. mnie to jest najlepszy aktor w serialu nawet jeśli gwiazdką serialu jest Annie Umawia się z laską z wiadomości żeby dowiedzieć się kim jest jej informator w CIA, a ona nie wie o jego zamiarach ? Zbyt piękna i inteligenta żeby się nie domyślała o tym ? bo po końcówce odcinka chyba raczej nie wie W pociągu seks z ex, a po pracy seks z "swoim zadaniem" Auggie rocks Natasha - eks Auggiego kurcze ma facet gust
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Odcinek o Auggiem i mi się bardzo podobał. Fajnie poznać kolejny kawałek z jego przeszłości. Wątek Natashy bardzo interesujący, chciałbym ją jeszcze zobaczyć w serialu Co mnie zdziwiło to Auggie i dziennikarka. Ciekawe czy będzie miał przez to kłopoty, wyciągnie coś od niej, a może to jednak on jest przeciekiem. Akcja w pociągu niezła. Fajne sceny miał Auggie z Natashą. Mniej mi się podobał jai i Annie w samolocie. Nie lubię tej pary.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p