1x07 - Burning House of Love • peb, filmweb, rapidshare, torrent
2008
Informacja
Wampiry ujawniły swoje istnienie, ponieważ "teoretycznie" mogą się obejść bez ludzkiej krwi. Jednakże ludzie zdają sobie sprawę, że sztuczna krew, która pozwala na egzystencję tych dwóch gatunków jest jak wegetarianizm. Powstają spory i problemy. Obok tych wydarzeń żyją mieszkańcy małego miasteczka. odcinki czystej krwi
Bill gets into action after he learns of Sookies painful past. Jason makes a connection with Amy in Fangtasia searching for V juice. A trio of mysterious red necks come for their old friend Bill seeking justice against vampires.
Premiera: 19 październik 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Egzorcyzmy dziwne. Sam jeszcze bardziej - o co z nim chodzi to ja nie mam pojęcia Jason znowu się w coś wplątał. Wygląda mi to na sektę Usmażyli Billa? Raczej wątpię, jak dla mnie to byli zwykli ludzie, a wsadzili ich tam wampiry A tak poza tym to nic konkretnego się nie działo, może powrotem do baru dla wampirów, mam nadzieje że będzie w nim więcej scen.
Egzorcyzmy bardzo fajne i oryginalnie zrobione. Przynajmniej nic z ciała nie wyleciało. Bill na pewno żyje. Początek był bardzo fajny - dowiedzieliśmy się więcej o samych wampirach.
Mi się egzorcyzmy nie podobały... jakoś mnie nudziły poprzedni odcinek mi się bardzo podobał i teraz cierpię bardzo, bo myślałam, że będzie tylko lepiej, że poszłam z serialem do przodu, teraz czuję, że się o dwa cofnęłam.
Jason zachowuje się tragicznie. Coraz mniej go lubię. Nie może sobie poradzić bez V., wynosi rzeczy babci na sprzedaż. Ech... Ale dziewczynę poznał fajną. I te sceny kiedy wzięli V. Masakra. Ten serial jest tak poryty, że aż fajny. W sumie nic się nie dzieje, ale go oglądam właśnie ze względu na ten absurd, jakim posługują się twórcy i przedziwny klimat.
Z tym demonem to chyba było jednak na serio. A myślałem, że to jakaś bujda alkoholiczki sięgającej dna. No nic pora czekać i zobaczyć, jak się teraz będzie zachowywać...
Dom pełem wampirow spalony i pytanie czy był tam Bill. Pewnie tak, ale jakimś cudem zdołał uciec...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p