The attorney of a death row inmate asks for Booth's help to prove his innocence before he is executed. Booth agrees and asks Brennan and her team to help him out.
Premiera: 22 listopad 2005
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny odcinek. Pomysł jak najbardziej dobry z tą egzekucją. I to jak ich ten Epps zrobił... Ciekawy gość. Może jeszcze jego wątek rozwiną. Podobała mi się ta pani adwokat. Sędzia z brzuchem był najlepszy
Ostatnio edytowano 18 lis 2008, o 18:00 przez Chris, łącznie edytowano 1 raz
Wiecie jak to jest z tymi odcinkami Bones? Bo emitowane były w takiej kolejności jak tu na forum napisane, ale kod produkcji jest inny, np. ten ma 1x03, więc nie wiem ;] Tak samo jest w czwartym sezonie, że niby kończą trzeci... Już nie wiem jak to oglądać ;]
Tak samo jest w czwartym sezonie, że niby kończą trzeci...
Ale jak to?
Już nie wiem jak to oglądać ;]
Po kolei.
Epps to psychol. Manipulator. No i trzeba dodać, że cholernie inteligentny i wyrachowany.
Przez cały odcinek nie wiedziałam, czy wierzyć mu czy nie, czy te nowe dowody pokażą sprawę w innym świetle. Nie byłam przekonana co do jego niewinności, jakoś Booth i jego wiara w winę tego człowiek (oczywiście czasami sam powątpiewał, ale ogólnie nie wierzył mu), mnie jakoś tak ustawiły...ale tego, że odnajdą jeszcze inne dziewczyny...tego się nie spodziewałam...seryjny morderca...psychol.
Zack, jego pamięć fotograficzna i szybkość mówienia. I jak on śmiesznie biega...lol
Adwokat sypiał z córką przyjaciół...bywa...
Bones złamała Eppsowi chyba rękę...i dobrze draniowi...
Ta pani adwokat to trochę naiwna było...
Żal mi było rodziców tej dziewczyny, wszystko od nowa musieli przeżywać...i jeszcze ekshumacja...
Ale emocję, ten upływający czas do egzekucji i jedna wielka niewiadoma - czy to on zabił? Odcinek trochę w innym stylu, ale mi się podobał, szczególnie ta pierwsza scena jak Bones składała wniosek o pozwolenie na broń, albo jak na końcu zaatakowała Eppsa w celi. Szkoda tylko, że nie zakończono odcinka inaczej - Epps jest winny tego zabójstwa, a na wolności jest seryjny morderca odpowiedzialny za tamte 2 ciała. Przynajmniej pojawiłby się jakiś dłuższy wątek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p