pobierz plik w całości
Król coraz bardziej naciska na kardynała, aby ten załatwił mu zgode papieża na rozwód z Katarzyną, a w międzyczasie nadal spotyka się z Anną. Jest to dla Anny powodem do nieprzyjemności, kiedy Katarzyna nazywa ją drogą ladacznicą i ostrzega, że serce Hanryka należy tylko do niej.
Kardynał Wolsey jedzie do Francji, gdzie zawiera pokój z królem Franciszkiem jednak nie udaje mu się załatwić najważniejszej rzeczy - rozwodu Henryka...
Na dwój wraca Karol.
Data emisji: 6 maja 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
A ja właśnie lubie Wolsey'a Jakby nie było czarnego charakteru to już w ogóle ten serial byłby nudny, a tak przynajmniej coś sie dzieje Królowa sie nieźle wkurzyła na Anne jak nazwałą ją drogą dziwką Dobrze, że Karol może wrócić na dwór bo to moja ulubiona postać, ale żal mi było jak sie Henryk pastwił nad nim przy wszystkich O! Henryk to mnie dopiero irytuje
tlen.exe napisał(a):Ten grajek mnie denerwuje...
Mnie też! Patrzeć na niego nie moge... i te jego wąsy. Fu!
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Wosley ma poważne kłopoty, nie dość że spisek przeciw niemu jest coraz poważniejszy to jeszcze król ma do niego pretensję. Ale nie żal mi go
Karol wrócił nareszcie na dwór, ciekawe co z jego żoną
Z Henryka to niezły nieudacznik - obrywa w turniejach, przegrywa w zapasach, nie umie skakać o tyczce, a teraz jeszcze przegrał na rękę Niech się lepiej zajmie rządzeniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p