IN A FLASHBACK SEQUENCE, STEFAN REVEALS THE SALVATORE FAMILY HISTORY TO ELENA. Elena demands that Stefan explain the frightening events that have been happening in Mystic Falls. In flashbacks, Stefan explains how his rivalry with Damon began. Back in the present, Damon impulsively takes control of Vicki’s future, and a confused and frightened Vicki runs away. Finally, Sheriff Forbes and Mayor Lockwood take steps to protect the town.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Nie wiem czemu ale odcinek mi się podobał a tak wiem czemu Deamon<3 cieszy mnie też fakt, że Vicki jest wampirzycą, no i oczywiście to, że Elena wie o wampirach.
Odcinek bardzo dobry. Serial zyskuje z odcinka na odcinek. Cieszę się, że Elenie nie została wymazana pamięć (przynajmniej do tej pory, bo wszystko się może zdarzyć) no i mamy nową wampirzyce No i w końcu się dowiedzieliśmy jak to było w przeszłości z braćmi i ich ukochaną. Zastanawiam się jak ją zabili.
Asiulaaa019 ja właśnie lubię jak się różni film od książki, zwłaszcza takiej, której jeszcze nie czytałem (bo mam w planach przeczytać, jak skończę inną sagę, która teraz czytam).
chodzi oczywiście o aż za bardzo złego Damona (w książce okazuje jakieś uczucia wobec Eleny),i związek Eleny i Stefana pomijając to serial jest świetny
strasznie mi się podobały teksty Damona w tym odc "powiedz mojemu bratu że go szukam" przecież na początku Damon miał telefon i dzwonił do Stefana,a poza tym to przecież mógł go wytropić a tu taki LoL tylko motyw Vicki... nie wiem czy to dobrze czy źle bo w książce ona umiera jako człowiek szkoda mi też brata Eleny,bo był w niej zakochany heh a Elena mnie zdenerwowała!! odrzucić Stefana !! czekam na kolejny odc zapowiada się ciekawie
Katherine wyglądała prześlicznie, wystarczy, że dali aktorce piękną sukienkę i zrobili fajnie włosy i od razu wygląda ładniej no bo nie oszukujmy się, Elena akurat wygląda dość nijako A że mnie fascynują stare czasy to oh ah, magia. no i nie domyślałam się, że Katherine jest wampirzycą Damon był genialny Ten facet jest cholernie bad ale w dodatku niezwykle interesująca postać z niego. Odcinek mi się bardzo podobał. The Vampire Diaries było właśnie pierwszym serialem, który obejrzałam bo mojej małej przerwie serialowej. A to coś znaczy
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
CO? Nijaka? Przecież ona jest szalenie ładna! Jak straszliwą awersję do kobiet o ciemnych włosach mam, tak uważam, że ona jest niesamowita... Włosy piękne ma i TE OCZY. Ach, niech ją szlag!
zgadzam się z Be Ironic aktorka ma coś w sobie, według mnie jest jedną z ładniejszych aktorek które znam z różnych filmów a serial jest strasznie ciekawy chociaż troszkę szkoda mi Stefana na końcu tego odc
jak dla mnie nie jest zbyt ładna no ale jako Katherine prezentowała się milion razy lepiej.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
No, no całkiem niezły odcinek, który skupiał się tylko na wątku wampiryzmu.
Elena odrzuciła Stefana - to było akurat do przewidzenia, ale jakoś nie jet specjalnie zaszokowana faktem że jest on wampirem
Wątek Viki mi się podoba, ale mam przeczucie że prędzej czy później zginie.
Damon odzyskał pierścień czyli będzie dalej mieszał. Fajny był tekst jak powiedział że tylko on może zabić swojego brata
Wątek zegarka dziwny, wychodzi na to że jest to kompas pokazując wampiry. Myślałem że będzie to trochę ciekawszy wątek. Dobrze że w tle przewijają się jeszcze pogromcy wampirów
Scenki z przeszłości fajne i jak justin piszę - ładniejsza jest Kathrina niż Elena
Ciekawe kiedy pokażą co Stefan robił przez pozostałe 150 lat swojego życia
I gdzie jest Boonie i Caroline? Te wątki są przecież równie interesujące jak rywalizacja braci.
hm co do tego która z nich jest ładniejsza, to co to za różnica ?? skoro to ta sama aktorka ładnie jej w loczkach to faaakt!! śliczna jest zarówno jako Elena i jako wampirzyca
Ciekawy odcinek! Damon szaleje i tak jak myślałem zrobił sobie wampirka z Vicky. Świetne sceny w domu, jak razem tańczyli, a później jak z niczego owego skręcił jej kark. Pogromcy wampirów zaczęli działać i już stracili jednego członka, którym pożywiła się Vicky. Zegarek okazał się radarem na wampiry, trochę śmieszny pomysł. Stef powiedział prawdę Elenie i dobrze! Ona się do niego zniechęciła póki co, ale pewnie w następnych odcinku wróci do niego. Doczekaliśmy się pierwszych flashback'ów Stefa i Damona. Fakt, że Katherina była wampirzycą w ogóle mnie nie zdziwił. Podobny motyw był w Moonlight'ie. I tak jak Cześkowi zabrakło w tym odcinku wątków Caroline i Bonnie. Natomiast, jeśli chodzi o wygląd głównej bohaterki, to jest ona bardzo ładna zarówno w wydaniu Eleny i Katheriny.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Serial jest z odcinka na odcinek coraz lepszy. Damon i Vicky, te sceny kiedy razem tańczą - niesamowite. Dowiedzieliśmy się co nieco o przeszłości braci oraz o Katherinie. Mamy również odpowieź na pytanie, po co tej grupie tropiącej zegarek. Damon uratował swojego braciszka, no no kto by się tego spodziewał. Koleś z telewizji już sobie nie powalczy z wampirami, a ich grono natomiast się powiększa. Vicky wampirem - hmm może być bardzo interesująco. Co do wątku Eleny i Stefana - fajnie, że sobie wszystko wyjaśnili i było do przewidzenia, że Elena nie zdecyduje się z nim dalej być. Fajnie, że mamy trochę odpoczynku od Bonni, bo mnie irytuje ta postać. Pobierz plik w całości
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
swinoujscie Świnoujście Czytaj. Wyszukaj oferty i recenzje hoteli. spanie24.net
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p