pobierz plik w całości
In this Halloween episode of Chuck, Chuck meets a Federal agent just like him: a computer whiz whose brain is important national security. However, Chuck soon has a personal dilemma arise when he has to decide whether or not to turn the man into Sarah and Casey or help him escape his handlers.
Fedreal agent z wiedzą taką jak Chuck ?? Coś tu się nie zgadza ... skąd wziął te informacje, może być zabawnie.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
o ile dobrze znam angielski to tam nie pisze, ze ten agencik posiada informacje, które ma Chuck z tego tekstu wynika jedynie że jego wiedza czy jak ktos woli mózg jest ważny dla narodowaego bezpieczeństwa
o ile dobrze znam angielski to tam nie pisze, ze ten agencik posiada informacje, które ma Chuck z tego tekstu wynika jedynie że jego wiedza czy jak ktos woli mózg jest ważny dla narodowaego bezpieczeństwa
Nie twierdze, że posiada informacje identyczne jak Chuck (a może zbyt mało konkretnie napisałem) Chodziło mi ot to że pisze że ma być taki jak Chuck i zastanawiałem się kto mu te dane do mózgu wtłoczył.
Morgan i Kapitan Awesome, haha i jego strój Adama Kapitan jest najlepszy, z resztą poukładany Morgan też nie był zły
Cała ta sprawa z tym chłopakiem była raczej średnia, ale końcówka mi sie podobała, że Chuck przeciął te zielone kabelki... jednak szkoda mi go było, znowu źle zrobił, zaufał komuś komu nie powinien i źle na tym wyszedł.
Scena, która była absolutnie fantastyczna to ta, gdzie Chuck biegnie do Morgana a w tle leci "Dice" takie nawiązanie do O.C i Ryana/Marissy w odcinku sylwestrowym
I rozmowa sandwich on the desert island srsly, uwielbiam ten serial.
Scena, która była absolutnie fantastyczna to ta, gdzie Chuck biegnie do Morgana a w tle leci "Dice" takie nawiązanie do O.C i Ryana/Marissy w odcinku sylwestrowym
Lekko to naciągane ale ... scena była zabawna
I rozmowa sandwich on the desert island
Najlepsze było jak na końcu odcinka zaczęli ją ponownie żeby "chyba" zirytować agenta NSA.
Poza tym zastanawiam się co jeszcze można upchnąć w tym firmowym autku ... ma więcej gadżetów i auta bonda.
Odcinek taki sobie... Co nie zmienia faktu, że fajny.
Zgadzam się z przedmówcami że strój kpt. Awsome wymiatał i zmieniony Morgan też Fajna była scenka jak Morgan był na rozmowie kwalifikacyjnej zamiast Chucka
faktycznie szkoda Chucka gdyż znowu przez niego były kłopoty
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
odcinek średni, ale ta ostatnia scena super zachowanie Morgana cały czas mnie denerwowało w tym odcinku, to jak się wstawił za Chuckiem u tego gościa z rozmowy kwalifikacyjnej też nie bardzo, bo co to niby mogłoby zmienić, nikt nie jest tak głupi żeby myśleć, żę mogło
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
bluevein napisał(a):Morgan i Kapitan Awesome, haha i jego strój Adama Kapitan jest najlepszy, z resztą poukładany Morgan też nie był zły
bluevein napisał(a):Chuck biegnie do Morgana a w tle leci "Dice"
Ta scena była świetna...jak zakochani wyglądali.
Ta sprawa z tym chłopakiem nie była jakaś bardzo ciekawa i Chuck znowu zaufał niewłaściwej osobie...no ale w sumie nie dziwie mu się, że przestał ufać...
Jeszcze świetne było jak Chuck'a wywaliło z samochodu i zatrzymał się obok tych kobiet....Ladies.
Nudny odcinek. I mean, sam pomysł nawet dobry, ale czegoś zabrakło... Fajny strój miał kapitan awesome i Sarah. Morgan był świetny jako ułożony pan. Casey i słuchanie o kanapce, omg. Chuck za bardzo zaufał temu mózgowi i nie wyszło z tego nic dobrego. ;] Najbardziej mi sie podobało jak rozbrajał bombe. Ja bym sie nigdy nie zdecydował, który kabelek odciąć...
Myślałem , że ten koleś okaże sie tym dobrym, ale okazał się zwykłym świrem Zmiana Morgana na plus. Strój Kapitana świetny . A najlepszy i tak był ten robak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p