pobierz plik w całości
Lyttel siłą zabiera Kyle'a ze szpitala, w celu przeprowadzenia badań. Kiedy Tom dowiaduje się o tym, wpada w furię i próbuje wymuśić na Lyttelu, aby ten powiedział gdzie przetrzymuje jego syna. Pomoc przychodzi dopiero ze strony Diany, dzięki której udaje im się wydostać Kyle'a, który nader wszystko pragnie powrócić do miejsca, z którego został porwany Shawn.
W międzyczasie, Richard zaczyna mieć podejrzenia co do Colliera i nadmiernej opieki, jaką ich otacza.
Kiedy Danny dowiaduje się, że Shawn jest teraz z Nikki, wpada w szał i próbuje pobić brata. Shawn nie kontrolując swojej mocy, wykorzystuje ją na Danny'm. Po tym incydencie postanawia opuścić swój dom i Nikki.
W końcu, na plaży w Hillen, Tom dowiaduje się, gdzie i dlaczego 4400 ludzi zostało porwanych. Pozostawia to jednak pytanie: to koniec, czy dopiero początek?
by aja
Data emisji w USA Network: 8 sierpnia 2004
Data emisji w TVP1: 18 stycznia 2007
Data emisji w AXN: 11 marca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Nikola, łącznie edytowano 6 razy
Świetny odcinke jak pilot mi się niespecyjalnie podobał to ten odcinek był rewelacyjny i te drzewa na końcu jak sie wychylały. Ciekawe co będzie dalej z Shonem ??
Mam prosbe... Mozecie strescic dwa ostatnie odcinki tej serii? Kurcze, w czwartek juz sie szykowałem ndo oglądniecia tych odcinków, a przed ósmą mi prąd wyłączyli;/
A chciałbym wiedzieć o co chodzi z tymi ludźmi z przyszłości itp...
Z góry dzięki, dzięki, dzięki
sufer napisał(a):te drzewa na końcu jak sie wychylały
To była niezła scena
Nawet dobry odcinek... Ten Jordan przyprawia mnie i ciarki... straszny facet No ale ktos musi być tym złym W ogóle wkurzyłam sie, jak ten koleś z Waszyngtony zabrał Kyle'a ze szpitala... co on sobie w ogóle wyobraża? I strasznie lubie Maie
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Dobre zwienczenie sezonu W pewnym momencie myslalem ze juz po Kyle'u poniewaz zrobil co mial zrobic i na tym jego rola sie skonczyla a tu suprise - "tato, przepraszam za to piwo"
Zakończenie sezonu było mocne. A więc Powracający mają jakąś misje do spełnienie, a pomóc ma im Tom. Kayle nareszcie normalny, ciekawe czy teraz dostał jakiś bonus. To nie są kosmici tylko ludzie z przyszłość? I co się takiego wydarzyło? Może Lily urodzi mesjasza? Bo tym odcinku serial naprawdę mi się spodobał ;]
A jednak Jordan nie jest taki dobry na jakiego pozuje. Ciekawe co namiesza.
Tristan napisał(a):Dobre zwienczenie sezonu W pewnym momencie myslalem ze juz po Kyle'u poniewaz zrobil co mial zrobic i na tym jego rola sie skonczyla a tu suprise - "tato, przepraszam za to piwo"
Aja, utwór z czołówki faktycznie kiepski, ale idealnie pasuje do 4400 Kiedy przychodzi co do czego to Lyttel sika w majtki, ale mi się podobała jego mina jak miał broń przy twarzy. Colliera wydawał się fałszywy, Nikki jest wkurzająca, po jakie licho mówiła o tym Dannemu? W ogóle to ale z niej dziewczyna skoro z brata przechodzi na brata? Nie chciałbym takiej laski, w życiu. Ogólnie to kiepskie mają te moce, w hirołsach są lepsze. Ale się działo pod koniec, ogólnie to trochę ciekawszy ten serial się zrobił niż na początku, muszę przyznać. Najlepsze było jak Kyle się przebudził jak się tłumaczył z tym piwem. ;d Teraz rozumiem o czym wy pisaliście poprzednio o tych drzewach itp, fajne to było. Czyli to nie kosmici tylko ludzie i ciekawe z którego roku oni są. Ogólnie tak jak już pisałem wyżej serial się rozkręcił, bo ten odcinek wymiatał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p