pobierz plik w całości
Jay i Tyler przyłączają się do człowieka, który pomógł im uciec policji. Jadą za fugronetką, do której został wciągnięty Will. Wpadają w pułapkę, Jay'owi i Tylerowi udaje się uciec.
Traveler jest przesłuchiwany przez kobietę pracującą dla tych samych ludzi co on. Okazuje się, iż nie wykonał on części planu, którą była śmierć jego współlokatorów w wybuchu, gdyż się z nimi zaprzyjaźnił. Aby dowiedzieć się co Traveler zrobił z obrazem zabranym z Drexler jego zwierzchnicy wykorzystują Mayę.
Jay i Tyler postanawiają dowiedzieć się co otwiera klucz, który Will dał Mayi. Okazuje się, iż otwiera on skrytkę w jednej z bostońskich bibliotek. Na miejscu chłopcy znajdują dokumenty na wiele nazwisk ze zdjęciem Willa i broń.
FBI dowiaduje się, iż mężczyzna, który zginął w wybuchu to nie Traveler. Idą do jego mieszkania i aresztują tam mężczyznę zacierającego ślady.
Gdy Will dowiaduje się, że Maya została zabita morduje przesłuchującą go kobietę i ucieka. Jay i Tyler jadą do Nowego Jorku, gdyż poznali adres mężczyzny, który płacił za wydatki Willa.
Mężczyzna złapany przez agentów ucieka z aresztu.
Data emisji: 20 czerwca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Trish, łącznie edytowano 3 razy
Odcinek cały czas trzymał w napięciu, jak każdy zresztą. W końcu dowiadujemy się więcej o Willu i samej akcji wybuchu galerii. Widać, że mimo wszystko zależy mu na kumplach.
Chyba przekonałam się do Jaya, naprawdę fajny z niego chłopak Zastanawiam się co teraz zrobi Traveler, mam jakoś wrażenie, że nie poleci do swoich kumpli, lecz będzie chciał im zaszkodzić, no ale zobaczymy.
Żal mi go jednak, zabili jego ukochaną, no ale tak to już jest w tym interesie.
No i podobała mi się szczególnie jedna rzecz - pokazanie jak zmienił się Tyler, w porównaniu do flashbacka, który nam pokazali z udziałem faceta ze stacji, widać, że zrobił się o wiele bardziej rozgarnięty
nie poleci do swoich kumpli, lecz będzie chciał im zaszkodzić, no ale zobaczymy.
Nie wydaje mi się, żeby teraz miał im zaszkodzić. Za dużo poświęcił dla przyjaźni, żeby znowu odwracać się od kumpli.
Ja chyba przekonałam się do Will'a Nadal jednak zastanawiające jest dlaczego pomagał "firmie" z takim oddaniem, jakimi pobudkami się kierował?
Odcinek ciekawy. Widać, że seria zmierza w dobrym kierunku i ma szansę coś osiągnąć na scenie serialowej Co do Will'a to on raczej im zaszkodzić nie chce.
Widać, że zależy mu na kumplach i mimo wszystko stara się ich chronić.
Powiem szczerze: Traveler podoba mi się bardziej niż drugi sezon Prison Break. Więcej tutaj tajemnic i jest bardziej dynamiczny. Co to odcinka - podobało mi się "śledztwo" Jaya i Taylora. W końcu udało im się czegoś dowiedzieć o Will. Sam Will też nieźle załatwił Kate. Szkoda tylko Mayi. Ciekawe gdzie znajduję się obraz.
Bardzo mnie ten odcinek zaciekawił. Ponowne pojawienie się Willa i to całe przesłuchanie. No i ten blondas. Ogólnie odcinek jak na razie chyba jeden z lepszych..
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Odcinek dooobry... Wiadomo o co chodzi temu czarnemu, Jay i Tyler dowiedzieli się trochę o Willu, Traveler nieźle załatwił tą całą Kate, tylko szkoda, że musiał poświęcić Mayę , ciekawe jak ten Blondas uciekł z celi? No i dowiedzieliśmy się trochę o wybuchu w Drexler, że Will skręcił kark kolesiowi, którego na początku uważano za niego, że włączył alarm i zabrał obraz. Tylko ciekawe gdzie go ukrył?
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p