pobierz plik w całości
W Palm Springs odbywa się charytatywny turniej golfowy, na który zapisał się Bob wraz z Johnny'm, który jednak bardzo sceptycznie nastawiony jest do pomysłu spędzenia całego dnia z mężyczyzną, którego nie może znieść przez 5 minut. Jednak w końcu, po namowach mamy, Johnny decyduje się zagrać.
W międzyczasie, znajomość Grety i Johnny'ego rozwija się po tym jak oboje wyjaśnili sobie wszystkie sprawy a Eddie przestał być tematem tabu. Kiedy więc podczas intymnego momentu do domu przychodzi ojciec Grety, oboje są niezwykle zażenowani.
Okazuje się, że ojciec Grety - Skip, zaraz po śmierci matki Grety opuścił Palm Springs i od tego momentu dziewczyna mieszka sama.
Liza nadal próbuje przekonać Johnny'ego, że to Cliff i Greta zamordowali Eddie'go. Kiedy jednak Johnny postanawia uwierzyć znacznie bardziej wiarygodniejszej relacji Cliff'a, Liza włamuje się do pokoju Cliff'a, w którym próbując odnaleźć dzienniki swojego zmarłego przyjaciela, odnajduje coś znacznie bardziej szokującego - zakrwawioną sukienkę Grety z przyjęcia Halloweanowego, które miało miejsce tego wiczora, ktorego Eddie rzekomo popełnił samobójstwo.
Ojciec Grety postanawia zostać na dłużej w Palm Springs.
by aja
Data emisji: 20 czerwca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Trish, łącznie edytowano 3 razy
No i tym odcinkem Hidden Palms odzyskało u mnie miano dobrego serialu.
1) Pojawiło się odrobinę humoru (prawie jak American Pie xD)
2) Sceny Greta + Johnny jeszcze lepsze niż zawsze, szczególnie przy ognisku Greta wyglądała CUUDOWNIE!!
3) No i coraz więcej śladów/poszlak w sprawie śmierci Eddy'ego
4) (I to będzie minus) końcówka tym razem nie była jakaś wgniatająca takie to jakieś... nie-nadzwyczajne... Ale ogółem najlepszy odcinek jak do tej pory
Uwielbiam Cliff'a! To, że jest taki czarnym charakterem, grozi Lize, zabawia sie z mamą Eddie'go; świetna postać Generalnie odcinek bardzo dobry, żałuje nawet troche że powstało tylko 8 odcinków.
Słabym punktem odcinka było tylko znalezienie przez Lize zakrwawionej sukienki Grety no bo come on, każdy normalny w miarę myślący człowiek spaliłby takie coś
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Z tego Cliffa to naprawdę niezłe ziółko. Ja jeszcze odcinka nie widziałem, ale przy przeglądaniu czy jest dobrej jakości rzuciła mi się taka scena i nie wiedziałem jeszcze kto to.
zbuntowany nastolatek Ten koleś jest żałosny, serial oglądam ze względu na Gretę A co do Johnego w tym odcinku to jest tylko jeden komentarz żal.pl on chyba nie umie przegrywać albo bawić się pewnie ten odwyk tak na niego działa. Potem przeprosił ojczyma Zupełnie nie wiem o co się pluł. Ten jego ojciec czy ojczym spoko ziomek jest a on coś do niego ma. Już za sam fakt, że wkłada w niego kasę powinien go kochać
Odcinek super dzisiaj obejrzałem go drugi raz z bo siostra chciała obejrzeć...=D Już się nie mogę doczekać napisów do kolejnego odcinka...=P=D To trzeba przyznać, że Greta jest najciekawsza w tym serialu i trochę szkoda by było gdyby okazało się że to ona zabiła Eddiego...chociaż pewnie okaże się że ona byłą przy tym tylko czy cuś w tym stylu...=P=D
a tam ja najbardziej polubiłem Marie, niezła laska i jakoś tak mam że nawet w OC lubiłem Julie za to że była trochę wredna i ta się też taka wydaje a może po prostu ja wole starsze babki jeszcze tego nie rozgryzłem
tlen.exe napisał(a):
Taifun napisał(a):Ten jego ojciec czy ojczym spoko ziomek
Nom, zgadzam się, już w pierwszym i drugim odcinku to zauważyłem. Zawsze chciał być miły, robił wszystko by zadowolić Johneg i jego matkę...
no w sumie to macie rację, koleś się stara, a Johnny tak go olewa i stara się żeby matka go zostawiła
Ryan_90 napisał(a):
Taifun napisał(a):Już za sam fakt, że wkłada w niego kasę powinien go kochać
Tak? A co z tymi wszystkimi teoriami "pieniądze szczęścia nie dają"?? xD
kto ci takich głupot naopowiadał?? Jak to pieniądze szczęścia nie dają... popatrz tylko na J. Howarda Marshalla w wieku 86 lat hajtnął się z 26 letnią laską albo Donalda Trumpa który co chwila zmienia żonę na młodszą
aja napisał(a):Słabym punktem odcinka było tylko znalezienie przez Lize zakrwawionej sukienki Grety no bo come on, każdy normalny w miarę myślący człowiek spaliłby takie coś
Tu się zgadzam to było trochę śmieszne ... chociaż z drugiej strony może Clif chciał wykorzystać to przeciwko Grecie kiedyś.
Taak, odcinek dużo lepszy od poprzednich. Też mnie Johny wkurza, zgrywa takiego bardzo zbuntowanego przed rodziną ...
Nie wydaje mi się, żeby to Greta zabiła Eddiego. Po tej scence, kiedy ojciec powiedział, że pomógł jej, że nie było żadnych przesłuchań. Ktoś mógłby po tej scence odnieść odwrotne wrażenie, ale ja myślę, że to ani nie był Cliff, ani Greta. Za proste to wszystko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p