Rusty's science background becomes valuable to Kappa Tau when its volcano for a Mount Vesuvius bash fails to blow its top. Meanwhile, Casey meets Evan's parents, but she's overshadowed by Rebecca's surprise appearance.
Data emisji: 6 sierpnia 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Paulina, łącznie edytowano 2 razy
Pierwsza połowa odcinka strasznie mnie irytowała: cała ta dziewczyna z ZBZ, która ciągle gada (ok - może i pasuje do Rusty'ego, ale niemiłosiernie mnie irytuje ), Evan który ZNOWU oszukal Casey i Rebecca-bitch przymierzająca sukienkę. Grrrr Ale później było już lepiej - Spitter bohaterem No i boski był protest Dale'a i całe to namawianie go, że bractwo Cappie'go to idealne miejsce na to urządzenie W ogole Cappie był boski jak 'rozbrajał' crush-basket Rusty'ego i jak się przebrał dla Gladise
Rusty:Best night of my life! Even better then time they announced Pluto wasn't a planete. I hated Pluto!
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):Pierwsza połowa odcinka strasznie mnie irytowała
Mnie też, w sumie oprócz tej dziewczyny, bo ona śmieszna była Ale całe to spotkanie z rodzicami Evana i wystawienie Cas do wiatru było bleh Omg, jak ja nie lubię tej całej Rebecci
Rusty: Casey, I'll always believe that you deserve better than Evan Chambers.
I Evan nad nimi
Rusty w podskokach wracający od swojej nowej "dziewczyny" Casey:You seriously skipped just now?
Z tym koszykiem też niezłe było, Rusty co prawda miał nie swoją koszulkę, ale pomysł fajny miała ta dziewczyna: I'm with stupid => STUPID
Dale, który myślał, że uratuje bractwo, a tu piwo spada im na głowę
Taki odcinek rodem z amerykańskiego serialu młodzieżowego
Co najbardziej mnie wkurzyło - znowu odcinek kończy się sweet scenką z Casey i Evanem, no ile można, niech oni wreszcie zerwą.
Ta nowa dziewczyna Rusty'ego jest niewiarygodnie irytująca, mam nadzieję, że jakoś się do niej w końcu przywyczaję.
No i Cappie jest coraz fajniejszy, scenki z nim są rewelacyjne. No i ma podejście do kobiet
Rebecca mi już działa na nerwy, mam ochotę kopnąć w monitor na Jej widok Jak Boga kocham dawno mnie tak nic nie irytowało A motyw Cappie'go i starszej Pani pojawił się już wcześniej w filmie "Wieczny Student", gdzie główny bohater Van musiał się przespać z nauczycielką żeby jakiś tam wniosek dostać. Rusty'emu się poszczęściło, ma wreszcie panne czego można Mu tylko gratulować Muszę przyznać że nawet nie zła, może trochę zbyt gadatliwa, ale to dla Plujki lepiej bo z jego nieśmiałością było by Mu ciężko z rozmową ^^ Ogólnie denerwujący (wiadomo przez kogo) i zarazem śmieszny odcinek. Jak zwykle masa Humoru. P.S. Cappie rulezzzz !! 8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p