pobierz plik w całości
Kiedy w mieście zostaje przywrócony prąd, wszystkie telefony zaczynają dzwonić; mieszkańcy słyszą powtarzającą się wiadomość od Sekretarza Bezpieczeństwa Narodowego, aby zachować spokój i pozstać tam, gdzie się znajdują. W telewizji natomiast wyświetlany jest bez przerwy komunikat 'Emergency Alert System please stand by'. W bibliotece Jericho oraz w południowej części miasta wybuchają pożary. Heather, narażając swoje życie, ratuje najpierw nieprzytomną Emily a później małą Ashlee, która w chwili wybuchu znajdowała sie w bibliotece. Spalony zostaje dom Eric'a i April. Kiedy próbują odzyskać najważniejsze dokumenty, Eric odkrywa, że April wypełniła papiery rozwodowe. Wieczorem, mieszkańcy obserwują dwie rakiety, wystrzelone najprawdopodobniej przez USA. Czy kraj jest w stanie wojny?
Morse code: “THERE IS A FIRE” Data emisji: 18.10.2006 Ściągnij odcinek tutaj
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 3 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ta scena z telefonami byla swietna! Kurcze i czekalam az wreszcie pojawi sie jakis prawdziwy komunikat z gory, a tu nic tylko "Emergency alert"... Wrrr!!!
No i kurcze nie powiedział Jake ojcu, gdzie był, kiedy go nie było Niezła scena była jak Hawkins i Jake gasili pożar w domu brata Jake'a i oboje utrzymywali, że czyścili baseny Hawkins jak zwykle coś kombinuje I te rakiety na końcu.. nic nie wyjaśnili, co się dzieje tak naprawdę poza granicami Jericho
No wlasnie mnie tez intryguje ile tak naprawde jeszcze Stanow zostalo... Bo wiemy ze zmiotlo DC i pare jeszcze innych miast, ale ciekawe ile jest takich miejsc jak Jericho... Mam nadzieje, ze to sie zacznie jakos wyjasniac.
Sophia napisał(a):Bo wiemy ze zmiotlo DC i pare jeszcze innych miast, ale ciekawe ile jest takich miejsc jak Jericho
Nie no, skoro wiadomo, że zmiotło najważniejsze miasta, to możemy wnioskować, że takich miejsc jak Jericho jest znacznie więcej, bo trudno byłoby komus zrzucac bomby na wszystkie wioski o kilku tys. mieszkańców
Nikola napisał(a):Niezła scena była jak Hawkins i Jake gasili pożar w domu brata Jake'a i oboje utrzymywali, że czyścili baseny
Dokładnie, to było świetne
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Heh, pierwszy odcinek Jericha który obejrzałem, i najlepszy fragment to kocówka gdzie pokazali mównicę prezydenta i zatrzęsła sie ziemia a potem wiadomo jaki widok xD
Jak zwykle w serialach bywa, to końcówka była najlepsza najpierw się zatrząsło a potem rakiety, jestem strasznie ciekawa co się dzieje.
ano i Jake, który mógłby jednak powiedziec co robił i gdzie był bo jestem bardzo ciekawa
Wydaje sie przeinteresujaca ta czesc,musze ja miec jak najszybciej.Jeden z dwoch odcinkow ktorych nie widzialem,ilez ja poswiecam dla zespolu,zwazywszy iz z ciezkim sercem opuszczam ten wybitny serial. No moze nie wybitny,ale taki odpowiadajacy moim marzeniom sennym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p