pobierz plik w całości
Serena and Dan go on their first official date. Dan tries to impress Serena with an elaborate plan for the date. That same night Jenny is invited to the infamous Blair Waldorf sleepover and finds herself in a high state game of "truth or dare". Meanwhile, Lilly finds out that Eric is missing from the treatment center, and she finds herself seeking help from her ex-boyfriend, Rufus.
Data emisji: 17 październka 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Ojj, bardzo fajny odcinek się zapowiada. Jestem bardzo ciekaw randki Dana i Sereny. Coś czuję, że będzie śmiesznie.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
W wielkim skrócie Ryfus/Lily i Dan/Serena <3 randka D/S na początku była sztywna, ale później się rozkręcili, bilard był boski, szkoda, że się akurat wtedy nie pocałowali... no ale za to dostaliśmy dwa kissy później podobało mi się, że to Serena przejęła inicjatywę z tym pocałunkiem
Odcinek całkiem fajny. Podobała mi się zabawa "truth or dare"? Jenny na sam koniec pokazała się z dobrej strony. Brawa dla niej Chociaż z drugiej strony ni cieszy mnie fakt, że pcha się tam gdzie nie przynależy.
Randka D i S zwałkowa była. No i w końcu kiss był.
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Rufus/Lily - ładnie razem wyglądają Dobrze, że scenarzyści tego za bardzo nie przyspieszają bo bałam się w tym odcinku już będzie jakiś kiss czy co
Serena/Dan - cute Pierwsza część randki trochę Danowi nie wyszła, no ale później było lepiej. Choć troche mu się dziwie, że po wszystkich wydarzeniach jakich był świadkiem dot. Sereny i upper east side'owego światka, nadal myślał, że idealną randką wg Sereny jest kolacja w drogiej restauracji... Serena: There's something vibrating in your pocket, and I really hope it's your phone.
Blair jak zawsze świetna Blair: Martini. Jenny: No thanks, I don't like vodka. Blair: Oh that's nice because this is gin. As it shold be.
W odcinku brakowało mi jedynie Chuck'a. Prawie że można powiedzieć, że odcinek bez niego, to odcinek stracony
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Aww Serena i Dan! Początek randki faktycznie nie za bardzo udany, ale cała reszta - świetna. A tekst o wibrującym telefonie po prostu bomba Para serialowa świetnie dobrana, aż się chce ich oglądać
W stosunku do Rufusa i Lily - jestem na tak. Na początku mnie Lily denerwowała z tym, że najpierw obiecała synowi powrót do domu, a potem zmieniła zdanie i go rozczarowała, dobrze że później oprzytomniała i jednak zdecydowała się na jego powrót.
Jenny trochę nie pasowała mi do otoczenia Blair. Zawsze taka spokojna, nieśmiała.. Z tym telefonem do tej babki, to było przegięcie, a właściwie sztucznie wyszło w jej wykonaniu, takie wymuszone zachowanie. Jednak z akcją z policją wykazała się pomysłowością Niby akcja też wymuszona, ale realizacja była jej, udało jej się wykręcić i to nawet w niezłym stylu
Blair udająca ćpunkę była genialna - ta rozmazana szminka i cała gadka o prochach Co prawda nie do końca popierałam wyciąganie chłopaka z ośrodka, ale wyszło na dobre, dzięki temu w końcu wraca do domu.
A no właśnie, nie wiedziałam czemu mi się aż tak dobrze oglądało, a to dlatego, ze nie było Nate'a i tym bardziej Chucka. Szkoda, że nie można na to liczyć na dłuższą metę
Blair udająca narkomankę wymiatała No i Jenny wreszcie pokazała pazurki. Poza tym Eric wraca do domu
Of course najlepsza była randka, Dan i jego pomysły z wyższej sfery mnie rozwaliły, skąd mu to przyszło do głowy Ale potem było tylko lepiej, no i były kissy <33 Plus świetny tekst Sereny o wibrującym telefonie.
Trish napisał(a):A no właśnie, nie wiedziałam czemu mi się aż tak dobrze oglądało, a to dlatego, ze nie było Nate'a i tym bardziej Chucka. Szkoda, że nie można na to liczyć na dłuższą metę
Coś w tym jest Chuck - ogólnie nie odczułam jego wielkiego braku, a nawet nie zwróciłam jakiejś szczególnej uwagi na to, że go nie ma, może się to jeszcze zmieni, bo w nim widzę pewny potencjał, jednak Nate'a w ogóle mi nie brakowało, ta postać mnie jak na razie najbardziej nudzi.
Odcinek przedni, nareszcie był pocałunek Sereny i Dana. Jenny chodź na początku starała być jakąś "bad girl", na końcu się poprawiła. Rozmowa Blair z recepcjonistką w ośrodku była genialna. Zabrakło tylko Chucka i Nate'a, zdecydowanie bardziej tego pierwszego.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Wiec tak 1 stroj sereny jak go wpuscila byl super, ale ta sukienka byla przecudowna, gdzie moge taka zdobyc. Trapezy to jest to. Ta cala sytuacja z limuyna i tym motorkiem skuterkiem akward. Ale on nie wie ze nie powinien takiej dziewczyny zabierac na radke w ktorej zapewnia jej rzeczy ktore ma na codzien, dziewczyny trzeba zabrac na taka randke o wiele inna niz to co ma zwykle. Zapamietajcie to chlopcy.
Blair udajaca cpunke super. No aktorka jakiej malo. I ta pomadka na calej bui. Brawo Blair.
Tak w 22 minucie JandB bardzo mi sie razem podobaly i zapowiadalo sie miedzy nimi BF moze nie kolejne F ale wiecie od czegos trzeba zaczac.
Para D/S super. Trzymam kciuki za tych dwoje. Lily Rufus hmmm... Tej calej sytuacji ze sklepem nie rozumiem. Za to wymowka Jenny, ta dziewczyna ma styl. Pocalunek 1 klasa,
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p