pobierz plik w całości
Tripp sends Nick to a vineyard in Italy to get information about his father's death. Nick decides to bring Lisa along to spend some time with her away from the Darlings but Freddy and Karen are following them everywhere they go. After Leticia admits she was unfaithful to him, Tripp decides to find out if all of his children are really his.
Premiera: 17 pażdziernika 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
kolejny świetny odcinek Serial coraz bardziej sie rozkręca i jak dla mnie obok Californication zasługuje na miano najlepszego nowego serialu tego sezonu Świetną robote wykonuje tu Donald Sutherland, na prawdę świetny z niego aktor, szkoda tylko że polskie napisy są z dużym opóźnieniem ale w sumie nie narzekam bo najważniejsze że w ogóle są
1. BSG, Dexter, The Shield 2. 24, Skins, 3. Supernatural, The Black Donnellys, Rescue Me, Veronica Mars, True Blood 4. Californication, Entourage, Chuck, House M.D., Sons of Anarchy, HIMYM, Lost, Moonlight 5. Rome, Weeds, The Tudors, Hung, Castle, Breaking Bad, 6. Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Damages, 7. Stargate SG-1, Atlantis, The 4400, Private Practice
Nowe, które oglądam: Stargate: Universe, Flash Forward
Jeremy/Natalie - poważnie się robi i dziecko w drodze.w końcu się Juliet dowiedziała.
Karen - jaka piiiiii...nie mogę z nią...ale Lisa jej pokazała. ale musze powiedzieć, że rozbawiła mnie Karen jak powiedział (po stwierdzeniu że jest bitch) - I know, that's a problem.
Lisa/Nick - adorable.
Kolacja Darlingów była dobra - jak Gustav (haha) pieprzył swój obiad jak Brian Sr.
No też tak sobie myślałam,że udaje. chyba za dużo seriali już oglądamy i wszędzie węszymy spisek.
A tak btw - to zapomniałam powiedzieć o świetnej scenie: Brain Sr straszący tą dziewczynę, że jak będzie bił chłopaka będzie się smażyć całe wieki w piekle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p