1x04 - Patch Over • peb, filmweb, megavideo, rapidshare
2008
Informacja
Serial opowiada o losach klubu motocyklowego Sons of anarchy, który oprócz przykrywki czyli warsztatu samochodowego zajmuje się handlem bronią. Szerszy opis znajdziesz tutaj. Sons of anarchy do pobrania z naszego downloadu
The club travels to Nevada to store arms with a brother club; when the Mayans pose a threat, Clay decides to "patch-over" the Devil's Tribe, making them an official charter; Tara's ex, an ATF agent, investigates SAMCRO.
Premiera - 24 września 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Zawsze mnie śmieszył ten skrót MILF w Scrubsach nawet był GILF
Hmm trochę śmieszy mnie że tyle strzałów pada podczas strzelaniny a dostały tylko dwie osoby i to w rękę jeszcze. Oddają strzały ostrzegawcze czy jak? Takie mało to realistyczne
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill, Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
fajna była akcja przejęcia, ale faktycznie, strzelanina była słaba. Chociaż plusem jest to że agencik się wystraszył chyba totalnie, bo co on sam może przeciw gangowi? Baa, dwóm czy tam trzem gangom.
I kolejny raz muszę napisać, że odcinek był bardzo dobry. To się robi już nudne Akcja z przejęciem klubu całkiem niezła i o dziwo pokojowa jednak jeszcze lepsza była strzelanina. Trochę sztuczna, ale efektowna. Najlepiej podsumował ją agent ATF - "Jezu Chryste" Niezła była scena jak jeden z gangu chciał uśpić psa metaamfetaminą Gemma coś kombinuję bo bez powodu nie dawałaby broni bez numerów, zobaczymy c o z tego wyniknie.
Akcja z przejęciem klubu ciekawa, ale strzelanina była prowizoryczna raczej, takie strzelanie na oślep i nikt prawie nie trafił. Ta laska co ją wyrwał Jax, to jakaś naiwna była. Szkoda mi było Half Sacka. Agent ATF to wygląda na pierdołę. Gemma to zawsze kombinuje.
Podobała mi się to wcielenie kluby z Nevady do Samcro. Strzelanina sztuczna , ale fajna. Laska , która wyrwał Jax głupia jakaś. A jej wcześniejszy chłopak miał fajnie zrobione zdjęcie 'przed' i 'po' . No i scena z psem mnie rozśmieszyła .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p