Elena and Stefan go to the town's annual Founder's Party. Vicki wants Tyler to take her to the party. Damon tells Elena about the history of the Salvatore's. Stefan tries to cut Damon out of his life.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Nie powiem, zakończenie mnie zaintrygowało Jakaś święta inkwizycja przeciwko wampirom? Nieźle sobie Stefan wykoncypował jak załatwić brata, ale było to do przewidzenia zasadniczo No, teraz czuję się zaciekawiona, czekam na kolejny ep
Damon jest świetny Ale czemu Stefan nie zabił Damona myślę, że nie spałabym spokojnie na miejscu Stefana wiedząc, że w tej piwniczce siedzi rozwścieczony Damon. A końcówka, ehkm, weird
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
W końcu Damon to jego brat, więc chyba wolał go zamknąć niż zabijać. Dobry odcinek. Trochę mi się nie podoba ta trójca na końcu. Zostali ukazani jako Ci źli. Tajemniczy zegarek, ciekawe co on potrafi. I ten kryształ, który Damon dał blondynie.
Dobry odcinek, jeden z lepszych. Z niecierpliwością czekam na kolejny.
Damon długo nie posiedzi w tej piwnicy On już znajdzie sposób jak szybko się z niej wydostać. Zgadzam się z Justin, D. to najlepsza postać tego serialu. Strasznie zaintrygował mnie koniec Ciekawe co będą planować
Nareszcie odcinek po którym chcę się włączyć od razu następny Odniesienia Damona do wampirzej literatury fajne, szczególnie to że skrytykował Twilight i pochwalił Anne Rice najbardziej podoba mi się to że jakieś długoterminowe wątki poza romansem zaczęły się klarować - tajemniczy zegarek Gilbertów, kryształ Damona, koalicji przeciw wampirom i w końcu rozwijające się moce Boonie. Scena z świeczkami fajna Ciekawe też co Caroline teraz zrobi. Damon w piwnicy pewnie długo nie posiedzi, Stefan jakby był mądry to od razu by go wykończył
Intrygujący odcinek. ;P A końcówka świetna, ciekawe kim oni wszyscy są? Stefan ładnie "schwytał" Damona, ale już wiem, że Damon tam długo nie posiedzi. Motyw ze świeczkami w wykonaniu Bonnie był fajny, czekam na dalszy rozwój sytuacji z jej strony. Jeremy i Vicky - w końcu! Caroline znowu miała szczęście, tylko ciekawe co za kryształ, którego znalazła się w posiadaniu.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Wiadome jest, że Stefan nie zabije brata. Po pierwsze pewnie nie ma takiej mocy, a po drugie po prostu nie mógł by tego zrobić. Co do postaci Bonni, to ona jakoś mnie nie przekonuje. Jest strasznie irytująca, juz wolę Caroline.
Końcówka świetna, niosąca pytania i zachęcająca do odpalenia kolejnego odcinka.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p