dodano 30 lis 2011, o 00:49
Kolejny genialny odcinek, choć całkiem inny niż poprzednie trzy. Cały odcinek skupia się na Curtisie i jego umiejętności cofania czasu. Bardzo fajnie poprowadzona akcja. Skojarzenia z "Efektem motyla". Zgadzam się z przedmówcą, że trochę za mały wpływ miały te zmiany przeszłości na teraźniejszość.. ale ogólnie na plus! W końcu poświęcili Curtisowi trochę czasu, bo dotychczas najmniej lubiłem tą postać.. Teraz jak go poznaliśmy bardziej, na równi dołącza do całej świetnej ekipy..
Świetne przeplątanie wszystkich bohaterów w tym klubie.
Nathan na kręgielni genialny, jak zwykle!
Co do jego mocy, to zastanowiła mnie jego rozmowa z Curtisem w rzeczywistości, w której pozostała trójka ginie zabita przez kuratora?
Curtis: "Jak udało ci się przeżyć?"
Nathan: "Podobno byłem w pół żywy, gdy mnie znaleźli. Chyba po prostu mam szczęście"..
Może coś w tym jest i dlatego w żaden sposób to się nie przejawia?
Motyw z kartą kuratora, którą Simon nosi przy sobie, faktycznie słaby i głupi.. No, ale teraz się zacznie.. Kuratorka ma już pewność!
Mad Men, The Sopranos, Downton Abbey, Boardwalk Empire, 6 Feet Under, Desperate Housewives, Breaking Bad, Queer as Folk(US/UK), Weeds, How I Met Your Mother, Shameless(US), Glee, Grey's Anatomy, Modern Family, 30 Rock, In Treatment, The Big C, United States of Tara, Nurse Jackie, Californication, Dexter, Lost, Game of Thrones, True Blood, Dexter, The Borgias, The Walking Dead, The Killing,The Flight of the Conchords, Ekipa(PL)
American Horror Story, Homeland, Revenge, Pan Am, New Girl