Dr. Nicholas Rush tries to find out why the ship's power reserves are critically low. Colonel Young orders everyone to limit the power consumption. Eventually everything apart from the life support goes out. However, Destiny reaches a solar system with three planets giving them hope to live another day.
Premiera: 16 październik 2009 roku.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
A mnie się tam odcinek podobał Słodka scena jak Chloe wołała Eli'a i chciała żeby na nią zaczekał. I w ogóle scena pod prysznicem była fajna, Eli był uroczy Świetne jest to nagrywanie kamerką. Końcówka naprawdę dobra.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Rysh lamentuje jak mała dziewczynka. Ale czasami jest ok. Eli był zajebisty, szczególnie jak podrywał Chloe. Odcinek nudnawy, ale następny za to ciekawie się zapowiada.
jak się nie da Rush polubić jak się da dla mnie to NAJLEPSZA postać w serialu
Mnie się podoba jak koleś chodzi i się napina, a przecież na jednego strzała jest. Dr Rush denerwuje, bo ma denerwować. W końcu jest naukowcem Co prawda osobiście go nie lubię, ale postać kapitalna
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Spoko odcinek. Jak się doktor wydzierał Cały czas się zastanawiałam, kiedy pułkownik da mu po mordzie A potem te jego niby-przeprosiny! Zaczynam go trochę lubić. Fajny pomysł z kamerkami, zwłaszcza ten gościu co mówi "Zawsze wiedziałem, że zginę w kosmosie"
Rush denerwuje jak zwykle. Dobrze, że padł na kilkanaście minut Telford też jest denerwujący. Oby jak najrzadziej pojawiał się na Przeznaczeniu. Czy mi się wydaje czy zrobiło się jasno po przeleceniu przez olbrzyma? Eli i Chloe - świetna para Uwielbiam tą dwójkę, scena pod prysznicem fajna albo jak go wołała Pomysł z kamerkami i wywiadami z załogą też niczego sobie. Teraz robi się ciekawie - Destinity leci na słońce i będzie trzeba zmienić jego kurs. Ale atmosfera siadła jak Rush wszedł do kuchni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p