pobierz plik w całości
Chuck's latest mission has him raiding a Malibu mansion to grab a million dollar diamond being used to fund terrorists. Aiding him is an attractive CIA colleague of Sara's, who needed help with this mission.
Premiera: 15 października 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ojej, końcówka była smutna... szkoda, że Chuck nie słyszał jak Sarah [która nie jest Sarah] powiedziała, że na middle name ma na imię Lisa. Słodkie było jak przyniósł pizze bez oliwek bo S. ich nie lubi. W ogóle sam Chuck ma swoje momenty gdzie wygląda hot, np. wspomniana przeze mnie końcówka <33 *.* srsly... coraz bardziej lubię ten serial.
Wookie był przegięty! A odcinek nawet fajny, nie jakiś super zajebiaszczy, ale taki zwykły przyjemny epizod.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Fajny odcinek!! Najbardziej podobała mi się podwójna randka i to jak przez przypadek wrzucił to opakowanie do skrzynki!! Hehe aż się wtedy zakrztusiłem bo akurat robiłem łyka herbaty A tak w ogóle to Sarah i Chuck to naprawdę fajna para
No nie powiem porównanie gościa do Wookiego było przednie. Morgan znów wymamiatał Ogólnie poziom odcinka wg mnie troszkę gorszy do 3 pozostałych, ale co tam
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Jak dla mnie najlepsza była ostatnia scena no i jeszcze jak wrzucił ten list ta jego mina a tak w ogle to zgadzam się że Chuck ma momenty gdy wygląda HOT z każdym odcinkiem coraz bardziej lubie ten serial
odcinek fajny, no ale trochę gorszy od poprzednich porównali Morgana do intersectu o Chucku, dobre
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Ta druga mówiła chyba po portugalsku, albo po hiszpańsku ale raczej to pierwsze A Yvonne coś wcześniej jeszcze powiedziała ale nie potrafie usłyszeć co to było przed twoja mamusia
Trish napisał(a):Yeah, tak jak już kiedyś o tym rozmawiałysmy Chuck zdecydowanie ma swoje momenty, w których jest hot
Zdecydowanie.
Ostatnia scena smutna...
Ale jak zwykle śmieszny był odcinek: Casey przywiązany do łóżka (w windzie też nieźle wyglądał LOL), podwójna randka, Morgan jak zwykle, miny Chuck'a (szczególnie jak przesyłkę wrzucił).
Chyba najnudniejszy odcinek ze wszystkich. Jedynie głupkowaty Morgan ratował sytuację i ta nowa pani szpieg Po tytule miałem nadzieje, że będzie coś związane z Gwiezdnymi wojnami, ale niestety nic z tych rzeczy.
Ano, troche nudniejszy odcinek, ale i tak jest dobrze. Ostatnia scena rzeczywiście bardzo smutna, muszą sobie w końcu zaufać, no. Bo to co Chuck na plaży zrobił to... Morgan mnie wkurza, nie wiem czemu. Swoją głupotą? Chociaż jest śmieszny. Casey w windzie - Carina była hot i wogóle zupełna improwizatorka. Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p