Hank starts looking for the new drugs kingpin around town (unaware that it is Walter). Walter reveals that he has cancer at a family barbecue. Jesse goes to visit his family, and finds out that his young brother is smoking marijuana. Jesse covers for him and is forced to leave his parents' house.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Odcinek domowy Jesse wpada do rodziców i poznajemy go bardziej. Bardzo podobały mi się sceny z nim i bratem. I to jak został wyrzucony z domu.
Rodina wie o chorobie Waltera i jak widać bardziej to wpłynęło na nich niż na niego. Ładnie go syn podsumował. Bardzo mi się podobają sceny Walter/Skylar.
Hank prowadzi śledztwo przeciw nowemu kingpinowi w mieście czyli Walterowi Czekam aż ich ścieżki się skrzyżują.
Świetna scena jak Jesse wpada do domu Waltera i oddaje mu cześć pieniędzy. szkoda tylko że nie było więcej rozmów miedzy nimi w tym epizodzie.
Walter zniszczył samochód temu wkurzającemu kolesiowi bardzo dobrze zrobił
Podobało mi się. A więc Walter powiedział o raku, i teraz wszyscy chcą mu pomoć. Sam nie jest zachwycony taką sytuacją, martwi się ile mogą przez to pieniędzy stracić. Fajnie , ze poznaliśmy bliżej Jessiego i jego rodzine. Długo tam nie posiedział, ale zaskoczył mnie tym ustawianiem sztucćow. Widać , że żałuje , że taką droge wybrał. Mimo to szykuje się z tego niezła kasa i namawia Waltera na powrót. Szkoda tylko, ze tak krótko rozmawiali, wydaje się , że Walter będzie jednak skłonny wrócić. Walter ladnie tez załatwił autko , tego biznesmena
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p