A bank robber from the past causes mayhem in the present and puts Rebecca in a difficult position.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Nuda, panie. Przez pierwsze trzy odcinki przymykałem oko na ten serial. Ale po czwartym mogę już napisać co-nieco. Po pierwsze - nie podoba mi się pani detektyw. Postać sama w sobie jest nie najlepiej dopracowana, a i tej aktorki nie trawię, nie wiem czemu.
Odcinki mają ten sam schemat: 1. patrzymy na zabójcę(ew. najpierw retrospekcja) 2. bohaterowie się o niej dowiadują 3. doktorek rozpoznaje od razu sprawcę (rozumiem, że jest specjalistą, ale bez przesady, żeby znał wszystkie nazwiska, sposoby działania na pamięć :? - przecież ich było 362 [chyba]) 4. szukają go 5. znajdują, mają problemy ze złapaniem go, ale pani detektyw sobie z tym radzi
Mogliby zrobić trochę inaczej. Na przykład, że ktoś działa nie tak, jak wcześniej, albo, że jedna osoba nie jest łapana w jednym odcinku. Chodzi mi tu o słabo rozbudowaną fabułę.
Jedynie ciekawi mnie co się kryje za drzwiami, które otwierają klucze i jak oni się znaleźli, nie starzejąc się w ogóle.
Oglądane: Dexter, Walking Dead, Castle, Criminal Minds, Person of Interest, Suits, Mentalista, Breaking Bad, Alcatraz, The Firm. Zakończone: Lost, V, 39ipół, 24, Lie to Me, Prison Break, Dr. House (koniec na s7).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
tworzenie stron szczecin Od 5 lat na rynku Szczecińskim. Telewizja cyfrowa 150 kanałów 37 HD. virtualpeople.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p