Spartacus is forced to mediate when the gladiators are close to divide into groups after news of Naevia's fate reaches them. Lucretia exchanges a long-held secret for some information and an attack puts the rebels at risk.
Data emisji: 10.02.12
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dobry odcinek. Bardzo cieszy mnie powrót Ashura. Kiedy nie ma już Batiatusa, Ashur jest naszą nadzieją za kolejne intrygi w serialu. Jego próby przerwania milczenia Doctore były świetne i ostateczne przekonanie go do przemówienia wyciągniętymi "brudami" z przeszłości. Pięknie! Do tego dowiedział się, gdzie zmierza Spartacus i Kriksos. Lucretia jednak nie udaje wariatki i nie odzyskała swojej pamięci, ale Ashur potwierdził moje przypuszczenia i opowiedział o swojej opiece nad panią domu po rzeźni Spartacusa. Glaber poczuł się pewnie podczas zapowiedzi walk na Arenie. Ale jego plany z pojmaniem Spartacusa w kopalni znowu się nie udały. Argon i Tyberiusz...wiedziałem, że kłamali w sprawie Naevii. Pozytywnie zaskoczył mnie Tyberiusz wyjawiając Kriksosowi prawdę. Szkoda, że Argon oddzielił się od Spartacusa, ale mam wrażenie, że jeszcze się z nim spotkamy. Końcówka była głupia, beznadziejna, naciągana. Jest to niemal pewne, że Kriksos przeżyje i przyłączy się do Doctore w domu Batiatusa. Ale sama scena jego zranienia była niemożliwie naiwna...bo dlaczego Spartacus nie poszedł mu pomóc pokonać tych kilku żołnierzy, aby później szybko przejść przez bramę, zamknąć ją na kłódkę i zrobić to wszystko przed przybyciem Ashura z resztą? Rozczarowanie.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Narzekasz Końcówka była właśnie najlepszym momentem drugiego sezonu. Najpierw podchody na powierzchni kopalni i pozbycie się przez Mirę nadzorcę. Potem natomiast przedzieranie się tunelami i znalezienie Neavii, wszystko to w brudzie i krwi Cieszy mnie to bo Criksos by już nie rozpaczał. Pojawienie się rzymian też mnie ucieszyło. Fajne były walki w ciasnych tunelach przeplatane zdarzeniami na arenę. I właśnie dla takich momentów warto oglądać ten serial! A że Spartakus mógł pomóc to szczegół. Początek z tajemnicami mi się nie podobał, ale na szczęście szybko to zostało rozwiązane. Może i mamy rozłam wśród gladiatorów ale pewnie to tylko chwilowe. Teraz za to będą próby odbicia Kriksosa i może Doktore nawet. Albo ta dwójka połączy siły. A potem Gannikus się pojawi. Już ładnie wprowadzają jego wątek Ashur i tortury na Doktore - świetne sceny! I jeszcze ta lukrecja. Według mnie ona jest wariatką, ale i tak wszystko pamięta. Czekam na jej wizytę w Rzymie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p