pobierz plik w całości
Matka Johnny'ego i jej mąż wychodzą wieczorem pozostawiając Johnny'ego i Nikki samych. Dziewczyna widząc jak bardzo jej przyjaciel męczy się z pytaniami dotyczącymi Grety, każe mu pojechać do niej i porozmawiać. Kiedy Johnny wychodzi, do Nikki przyjeżdżają przyjaciele, którzy urządzają impreze. Pojawia się na niej m.in. Liza i Cliff, który bardzo dobrze bawi się w towarzystwie Nikki.
Kiedy Johnny przyjeżdża do Grety i prosi o wyjaśnienie jej dziwnego zachowania, dziewczyna odpowiada, że bardzo chciałaby mu wszystko powiedzieć ale nie może.
Kiedy Johnny wraca do domu i wyprasza wszystkich do domu wchodzi jego matka, która jest zdruzgotana zachowaniem syna. Po długiej rozmowie z Bobem, Johnny odkrywa, że Nikki zniknęła. Jednocześnie znowu podłącza się do niego tajemniczy rozmówca utrzymujący, że jest Eddiem. Będąc w przekonaniu, że za tym kiepskim żartem stoi Cliff, Johnny wygląda przez okno i jest zaskoczony, że Cliff śpi, a więc tajemniczym rozmówcą jest kto inny...
Data emisji: 13 czerwca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
No więc to było oczywiste, że to Liza jest Eddie'm z komputera, ale zaczynają mnie wkurzać wątki, gdzie szara myszka okazuje się być prześladowcą znającym tajemnicę Cliffy pokazał swoją prawdziwą naturę, nie wytrzymał zbyt długo udając.
Tym razem nasuwa się myśl, że Greta była prostytutką, ciekawe co będzie następne. No i to by było zbyt proste, gdyby to Cliff zamordował Eddie'go...
hmm... ten serial jest po prostu nudny ciekawe watki są dopiero na koniec, zastanawiam co się stanie z Nikki, przecież pojawia się w czołówce serialu więc chyba nie zniknie tak po 3 odcinkach
Trish napisał(a):Tym razem nasuwa się myśl, że Greta była prostytutką
też o tym pomyślałem ale to raczej nie możliwe, widać po niej że jej kasy nie brakuje
Trish napisał(a):No i to by było zbyt proste, gdyby to Cliff zamordował Eddie'go...
ja obstawiam że zrobiła to Greta i że to był przypadek, a Cliff zna prawdę i pomógł Grecie pozorując z tego samobójstwo
Gdyby serial był nudny to juz by nitk z was tu nie pisał powiem tak serial jest intrugujący na ile to sie jeszcze okaże...co do odcinka do tez myśle że Greta zabiła jakos niechcąco Eddiego..
Jak dla mnie serial zdecydowanie lepszy od oc. Mam jednak nadzieje [tak, wiem - jestem naiwny ] ze smierc Eddiego to nie bedzie wina ani Grety ani tego kolesia
Ha! Wiedziałam, że to Liza Serial nie porywa, ale ma w sobie coś intrygującego, że chce się dalej oglądać, choć klimat serialu był zupełnie inny w pierwszym odcinku i chyba jakiś taki fajniejszy... Teraz za duzo takiej dramy w stylu 'oh, stracilam do Ciebie zaufanie'
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
No właśnie, serial ma coś co nie pozwala mi go skończyć oglądać na 3 odcinku po prostu ciekawa jestem co będzie dalej choć nie czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek
aja napisał(a):! Wiedziałam, że to Liza
jak my wszyscy jesteśmy zbyt mądrzy na takie rzeczy w serialach
Strasznie wybitny ten serial nie jest, ale jestem ciekawa, co stoi za tym samobójstwem/morderstwem. Liczyłam na żywego Eddiego, ale cóż, już chyba nie ma szans Liza podająca się za Eddiego - zbyt przewidywalne.. No i w końcu Cliff pokazał swoje prawdziwe JA
A ja tam byłem zaskoczony, że to Liza Szkoda, że ze związku Grety z Johnnym może nic nie być. No i coraz bardziej nurtuje mnie Cliff.
Co do śmierci Eddiego, to najprawdopodobniejsza jest właśnie wersja, że Greta zabiła go przez przypadek, a potem Cliff pomógł jej upozorować samobójstwo
Klatus napisał(a):Co do śmierci Eddiego, to najprawdopodobniejsza jest właśnie wersja, że Greta zabiła go przez przypadek, a potem Cliff pomógł jej upozorować samobójstwo
No nie wiem czy najprawdopodobniejsza, ja bym się zdziwila gdyby faktycznie tak było
Cya napisał(a):jak nie będzie tych podchodów to strasznie nudny serial będzie
Ok zgadzam sie, ale te podchody nie moga ciągnąć się przez cały sezon, czyli aż (to jest napisane z przekąsem ) 8 odc. A co do wczuwania się to ja już na samym początku się wczułam xD
Klatus napisał(a):Co do śmierci Eddiego, to najprawdopodobniejsza jest właśnie wersja, że Greta zabiła go przez przypadek, a potem Cliff pomógł jej upozorować samobójstwo
No nie wiem czy najprawdopodobniejsza, ja bym się zdziwila gdyby faktycznie tak było
Ja też...to owszem byłoby też straszne, ale serial kreuje taką atmosferę wokół śmierci Eddiego że za proste by to było rozwiązanie...
Wątek śmierci Eddy'ego, sceny Johnny + Greta, Cliff + Greta to jedyne ciekawsze punkty w tym odcinku (jak i w calym serialu zresztą).
Oglądając resztę miałem non-stop wrażenie jakbym gdzieś widział już coś podobnego Cały odcinek uratowała jednak końcówka przez którą muszę obejrzeć kolejny odcinek. Ogólnie to z odcinka na odcinek jest coraz gorzej Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p