pobierz plik w całości
Jay i Tyler toczą spór o to, gdzie powinni uciec; czy przekroczyć granicę z Kanadą jak chce Tyler czy też udać się do miejsca, w którym całą historia się rozpoczęła, czyli na Yale, jak chce Jay. Ostatecznie wygrywa propozycja Jay'a. Przyjaciele udają się więc do New Haven, gdzie próbują odnaleźć jakiekolwiek ślady, że istniał ktoś taki jak Will Traveler. Rzeczywistość okazuje się jednak diamteralnie różna, kiedy Jay i Tyler odkrywają, że nawet pudła z rzeczaki, które zostawili pare dni wcześniej u swojej przyjaciółki Nell są sfałszowane.
W międzyczasie, Kim - dziewczyna Jay'a zmaga się z dziennikarzami, którzy otaczają ją na każdym kroku. Dodatkowo, jej pracodawca poprosił aby nie przychodziła do pracy do momentu wyjaśnienia całej sytuacji. Kim odnajduje jednak kliszę, na której znajduje się zdjęcie Willa. Podekscytowana znaleziskiem udaje się do FBI w calu pokazania im dowodu jednakże zdjęcia zniknęły z jej torebki...
Jay i Tyler docierają na uniwersytet, gdzie udają się do biblioteki, w której Will miał swoje pomieszczenie. Po drobiazgowym przeszukaniu, przyjaciele odnajdują plik pieniędzy, rozkład jazdy pociągu a także broń. Do biblioteki wkraczają jednak agenci FBI. Rozpoczyna się dramatyczna ucieczka wąskimi korytarzami biblioteki...
Data emisji: 6 czerwca 2007
ŚWIETNY ODCINEK! Troche w klimacie 2 serii PB, a nawet momentami lepsze Jak uciekali korytarzami biblioteki to sie tak denerowałam... Dobry był tekst Tyler'a, że osesja uczenia sie Jay'a, w końcu się opłaciła Przewidywalne było tylko to, że ktoś ukradnie Kim zdjęcia.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
To było totalnie w klimacie PB, no ale dzięki temu wiedziałam, że jakoś zwieją z tej biblioteki Odcinek naprawdę świetny, szkoda tylko, że Tyler nie naprawił sobie fryzurki Ta jego dziewczyna wciąż wydaje mi się podejrzana, no ale może jestem przewrażliwiona No i of course Traveler żyje... A tak w ogóle to przecież on studiował, muszą być w aktach Yale jakieś jego wyniki, prace itd., a nawet jeśli udało im się to zniszczyć, to w końcu dużo ludzi go pamięta...
Odcinek naprawde super i zdecydowanie sie z Wami zgadzam, ze bardzo w klimacie 2 serii PB. Oczywiscie bylo do przewidzenia, ze Traveler zyje no i z tymi zdjeciami tez wiedzialam od razu, ze ten gosc je podprowadzil. Ale ogolnie odcinek trzymal w napieciu i nie moge sie juz doczekac nastepnego!!
Ale chodzi mi o to, że w całą aferę zamieszane jest nawet Homeland Security.
Ale zastanawia mnie jego końcowe zdanie: I want to know what I've got...tak jakby kazali mu to stamtąd wynieśc...? a on za bardzo nie zdawał sobie sprawę z teog co to jest...
Jay i Ty myślą, że to Will ich wrobił,a okazuje się że to niezłe szychy za tym stoją...nei zdziwiłabym się gdyby ten koleś z FBI był w to zamieszany.
Ja mysle, ze oni juz sie zaczeli domyslac, ze za tym wszystkim stoi ktos wiecej niz tylko Will... W koncu sam Will nie dalby raczej rady tak wszystkiego poskladac. A ten wazniak z FBI czy skad on tam jest to zdecydowanie podejrzany!!
Will żyje, ciekawe co teraz zrobi. Może ten z białymi włosami co wziął zdjęcia zajmie się teraz Willem(można tak sądzić po rozmowie) bądź załatwi Kim(bardziej prawdopodobne).
Ciekawi mnie po co Traveler zostawił w bibliotece kasę, rozkład i broń, przecież nie rozsądnie byłoby mu tam wracać, może pomyślał o Jayu i Taylorze?
Od pierwszego odcinka ten serial przypomina mi 2 serie PB. Nawet bym powiedział, że odcinki Traveler'a bardziej trzymają w napięciu. Dobrze, że dzieje się to wszystko szybko a nie jak w PB (choć ten serial też bardzo lubię).
Co do Willa to było do przewidzenia, że przeżył wybuch w muzeum. Ciekawe jak sie potoczą jego losy. Czy spotka się z Jay'em i Tylerem? Zobaczymy... szkoda że będzie jak narazie tylko 8 odcinków. Oglądalność spada... ale miejmy nadzieję, że bedzie 2 seria.
tylko muzyczki brakuje Mnie najbardziej dziwi czy Will jest aż tak negatywnym bohaterem-nie działał sam to pewne, ale nie wydaje mi sie, że tylko dla kasy.
W sumie to dziewczyna Jaya może powinna jakoś mu bardziej pomóc...chociaż ze względu na tych dziennikarzy to byłby błąd spróbować mu help czy skontaktować się
Cały odcinek trzymał w napięciu, to ucieczka z biblioteki, to okazanie się, że Will Traveler jednak żyje, to strata zdjęć przez Kim. Serial robi się ciekawszy z odcinka na odcinek.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p