pobierz plik w całości
A drug dealer makes a mistake when someone witnesses him beating up an associate. Michael tries to get the witness out of Miami, but is hindered by the woman's teenage daughter. His plans obstructed, Mike attempts to mess with the drug dealer and his cartel.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dlaczego zawsze wszystkie te amerykańskie nastolatki muszą być takie głupie?! kiedy tylko usłyszałam słowo 'bal' wiedziałam, że ta mała ucieknie i, że będą kłopoty.
A i uwielbiam Micheela i jego metody, proste i skuteczne no i ten uśmiech, zawsze mnie rozbraja
Haha, przystojny aktor to go uwielbiasz. Nie no, ja też go lubię, nie używa zbyt wiele przemocy a i tak rozwiązuje problemy. A z tym balem to już przegięcie tej małej, ale mnie wnerwiła małolata. ;/
Walka z kartelem udana. Szczególnie fajnie wyszła Fi rzucająca koktajle z balkonu No i ładnie sfabrykowali dowody podobało mi się też jak pewny siebie Michael przechadzał się koło bomby. Fajna też była akcja w szkole. Weston zdobył dokument prowadzony go do osoby, które jest odpowiedzialna za jego spalenie. Miło ze główny wątek jest cały czas prowadzony gdzieś tam w tle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p