SG-1 po przejściu przez wrota napotykają na młodzieńca gonionego przez psy. Odstraszając je nawiązują z nim kontakt. Młodzieniec o imieniu Abu czuje się poruszony obecnością Carter. Dopiero rano Daniel odkrywa że Sam zostaje porwana. Okazuje się że została porwana przez Abu, który chce przehandlować ją z wodzem innego szczepu.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mongołowie na obcej planecie i to jeszcze mówiący po angielsku. Śmieszny jest ten serial Dobre było to jak wszyscy zaniemówili jak zobaczyli Carter w sukni. I te miny Jacksona, O'Neila i Teal'ca Końcowa walka na noże w wykonaniu Sam całkiem niezła Szkoda tylko, że nie było akcji na Ziemi w centrum dowodzenia.
Rzeczywiście zabawny odcinek. Niestety odcinek ten również pokazuje problem podległości kobiety mężczyźnie i handale kobietami jako żywym inwntarzem, który nawet w czasach dzisiejszych jest wciąż aktualny.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Jak oglądałem za pierwszym razem to mi się ten odcinek nie podobał, no i nadal tak jest, tylko końcówka była fajna jak Sam skopała dupsko temu cwaniaczkowi.
PS: oglądałem tylko nie miałem kiedy komentować, teraz nadrabiam panowie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p