AS 100 DIPLOMATIC VISAS ARE BEING ISSUED TO THE NEW VISITORS -- ANNA AS THE 1ST -- ERICA STARTS TRACKING A DEATH THREAT WHILE PAIRED WITH A V OFFICER, ON ABC'S "V"
"A Bright New Day" -- Chad reports from the Peace Ambassador Center as 100 diplomatic visas are being issued to the first wave of American Visitors, with Anna getting the 1st, but not everyone agrees with the decision. Meanwhile Erica has started tracking a death threat while paired with a V officer, as she actually has to protect the V's, and Ryan starts reaching out to his old friends to build up opposition forces and help fight-off the V's, on "V," TUESDAY, NOVEMBER 17 (8:00-9:00 p.m., ET), on ABC.
"V" stars Elizabeth Mitchell as Erica Evans, Morris Chestnut as Ryan Nichols, Joel Gretsch as Father Jack, Lourdes Benedicto as Valerie, Logan Huffman as Tyler Evans, Laura Vandervoort as Lisa, with Morena Baccarin as Anna, and Scott Wolf as Chad Decker.
Guest cast: Alan Tudyk as Dale Maddox, Mark Hildreth as Joshua, Michael Filipowich as Cyrus, Tyler McClendon as Steven, Michelle Harrison as Mrs. Falkner, Christopher Shyer as Marcus, Jesse Wheeler as Brandon, David Richmond-Peck as Georgie, Roark Critchlow as Paul Kendrick, Britt Irvin as Haley.
"A Bright New Day" was written by Diego Gutierrez & Christine Roum and directed by Fred Toye.
Premiera - 17 XI 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dobra. Serial osiągnął swój dobry poziom. Początek był rewelacyjny potem trochę słabiej, ale widać taki będzie poziom serial czyli jest dobrze. Dwa zaskoczenia się pojawiły. Nie tylko V mają uśpione komórki na ziemi, ale i ludzie mają uśpione (przynajmniej 1 ) u V Nie to, że medium jestem, ale podejżewałem od początku, że ta blondyna kręci z Tylerem na korzyści obych, a dokładniej na korzyści swojej matki, Any!!! To było dobre.
Erica, niezłe ciało ma co pokazać w tym ciuhach, ale gra aktorska trochę nie dociągnieć. Obcy mają najlepiej zaawansowaną technologią, a ona porostu wklepała prawidowy kod za 2 razem!!! bez jaj myślałem, że to będzie trochę trudniejszy, z jakimś kodem DNA przydzielonym wszystkim V, a nie wklepała i już i jeszcze za 2 razem
75% odcinka jak dla mnie nudnawe. Cała zabawa zaczęła się od słów: "Pozdrowienia od Piątej Kolumny" i był to przełomowy moment w tym epizodzie. Końcowa scena spotkania się 4 przyszyłych bohaterów kapitalana i sma do siebie powiedział: nareszcie!
Nie wiem natomiast, co chcecie od gry aktorskiej Elizabeth Mitchell Co sie Wam nie podoba?
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Tai, ta co przesłuchiwała księdza gra też w BSG. A nowa laska Tylera ba zajebiste ciało! Whoa! Ogólnie poziom serialu mi odpowiada, fajnie się to wszystko rozwija, w dobrym kierunku jak na mój nos. Erica wklepała kod za drugim razem bo podglądała wcześniej jak robił to przybysz. ;]
Lisa fajna jest Trochę za łatwo Erica się dostała do tego pokoju od kamer, ale w serialach zawsze upraszczają wszystko. Ogólnie odcinek dobry ale sama tematyka i ładne wykonanie najwięcej daje w mojej ocenie
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Lisa pokazała trochę ciała -miło Tylko jaki ma ukryty cel? Podoba mi się wątek Piątek Kolumny - obcy byli tu już wcześniej i ponieśli klęskę, a teraz resztki są zbierane do kupy. Czteroosobowy zalążek jest. Ciekawe kto to ten John. A jednak Erika nie będzie miała problemu z swoim partnerem bo został wyelminowany przez 5 Kolumną. Tyle, że jest jakiś V w FBI jeszcze. Może szef? Inwigilacja ludzi niezła i to wszystko przez kurtki, ciekawe kiedy Erica znajdzie taką w domu Uwielbiam Annę. Jej próba przemówienia do tej co straciła męża niezła. I jeszcze ten zaplanowany zamach.
No nie? też bym się nie zdziwił gdyby była kosmitką, cylonem już była, teraz może być jaszczurem
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
po dwoch niezachwycajacych odcinkach wreszcie przelamalem sie i po dwoch miesiacach zobaczylem 3 odc I powiem ze jestem pozytywnie zaskoczony. Cos sie zaczyna dziac i teraz mam nadzieje ogladac na bierzaco.
A to niby czemu nie będzie miec okazji ? już powstał piaty odcinek, a szósty i pozostałe w budowie. Jesienią rusza budowa drugiego sezonu.Nie rozumie ogólnie niechęci do serialu.
Troche sie zawiodłem , bo liczyłem na ponowne spotkanie Eriki z jej byłym partnerem , zapowiadało sie ciekawie , ale go uśmiercili , juz chyba na dobre. Tak to dosyć średniawo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p