A knight named Valiant arrives in court to compete in a sword-fighting tournament. Valiant holds in his power an enchanted shield which causes great harm to his opponents. Merlin's attempts to warn everyone fall on deaf ears- and Arthur is next to face Valiant.
Premiera: 27 września 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Podoba mi się armosfera, podoba mi się to, że Artur uwierzył Merlinowi i że Merlin stanął murem za Arturem Świetne było, gdy Merlin próbował wyczarować psa... i gdy go wreszcie wyczarował
Ten odcinek nawet bardziej mi się podobał niż pierwszy, ciekawy turniej był. Mam nadzieje, że Merlin będzie więcej magii używał w kolejnych odcinkach i jakiejś bardziej efektownej niż ożywienie jakiegoś posągu
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
A mi nie brakuję czarów, a nawet pasuje takie ujęcie bo każdego nowego czaru wypatruję Coraz bardziej podoba mi się para Artur i Merlin, każda scena z ich udziałem jest świetna Dobre było jak Merlin czyścił za pomocą magii rzeczy Artura a potem jak ożywiał psa. Humor w tym serialu jest genialny Walki też były niczego sobie oby w przyszłości było ich coraz więcej.
Merlin dopiero co dostał księgę i się uczy a Ci już by wichry chcieli Ja zadowalam się tym co mam
Artur/Merlin > reszta. Tylko, że ja nie odbieram ich relacji na poziomie seksualnym jak reszta świata bardziej w sumie podobała mi się pomysł Morgana/Artur. Ich relacje też są fajne.
No przecież my też nie odbieramy relacji Merlina i Artura na poziomie seksualnym, no a przynajmniej ja tak tego nie odbieram.
Morgana jest straszna, brzydka i w ogóle... Te jej brwi, ble. No ale dobra, rozumiem że to stare czasy i nie myśleli o depilacji brwi. No ale jeśli nie, to dlaczego Gwen jest jakby ładniejsza?
Blue mówiła o takich ludziach jak ja Swoją drogą miałam się was kiedyś zapytać chłopcy jak odbieracie gejowskie podteksty w serialu, ale to temat na oddzielny wątek
A ogólnie to jesteśmy my kontra shiperzy Merlin/Gwen Mi to tam akurat wisi, to tak jak w SV wiadomo jaką parą się to zakończy, ale mi to wszystko jedno plus ja po prostu shipuję Arthurowi z każdym, uwielbiam jego dynamikę z Morganą
I plz bez porównać z panią Knightley, już raz o tym gdzieś czytałam i mi to popsuło humor, gdyż Keiry nie znoszę a Katie naprawdę lubię. I OMG Katie jest 100 razy ładniejsza od Angel (patrz odcinek 8 - dopiero tam naprawdę zauważyłam jak ładna ona jest), zresztą takie było założenie aby Gwen była niekoniecznie piękna, lecz miła.
NO NIC! zostawmy Keirę i tak wiadomo, że Katie jest lepsza No i też raczej bardziej Morgana mi przypadła do gustu niż Gwen
I akurat za Merlinem/Gwen też jakoś specjalnie nie jestem o wiele bardziej chciałabym Arthura z Morganą. Pewnie dlatego nie zauważam tego seksualnego napięcia między Merlinem a Arthurem...bo wolę go z Morganą
Ja jak już powiedziałam shipuję Arthurowi z każdym, głównie oczywiście z Merlinem, ale z Morganą o wiele bardziej niż z Gwen, chociaż z Gwen również (patrz - odcinek 10). Natomiast off-screen oczywiscie Bradley i Colin mają największą chemię (again ), ale zdecydowanie jest większa dynamika pomiędzy Bradleyem i Angel niż pomiędzy nim i Katie. Właściwie to ani razu go chyba z samą Katie nie widziałam (zresztą w ogóle jej zbytnio nie ma w tych wszelkich behind the scenes), czyli albo ona jest niezbyt towarzyska albo woli być nagrywana tylko na potrzeby samego serialu
Z tym, że nie są jak bracia, oni są jak dwie połówki czegoś co jest jednością. Co dobrze obrazował odcinek z otrutym Merlinem. Pomimo tego, że umierał i, że Artur był daleko to ON wysłał mu kulę światła i go uratował. Choć nie byli razem to byli rozumiem dlaczego można im shippować i gdyby nie Morgana to pewnie sama bym była hardcore Merlin/Artur shipper bo są KJUT
bo między nimi jest chemia aa ten odcinek jakoś już mniej mi się podobał i troszeńkę mnie nudził ale to może po genialnym Doctorze tak miałam Pobierz plik w całości
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p