pobierz plik w całości
Blair reveals to Serena that she knows about her past transgressions with her boyfriend, Nate Archibald, before she left town and gives her the cold shoulder. Meanwhile, Chuck Bass hosts a fundraiser brunch and Serena brings her new beau, Dan Humphrey, to the party. Dan's sister, Jenny, also makes inroads with the in-crowd when Blair befriends her.
Data emisji: 25 września 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 26 wrz 2007, o 22:46 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Scena w taxówce i beznadziejne wave Dan'a były świetne I później jak to Dan przeżywał... Zaczynam go lubić Ale scena odcinka to ta, w której wszyscy się spotkali w kółeczku podczas bruncha. I dyskutowanie kto powie prawde Dan'owi; Chuck - I can tell Uwielbiam Chuck'a.
Obraz odcinka psuje mi jedynie zbyt teatralna końcowa scena wyrzucenia telefonu przez Serene.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
No więc, jestem już po drugim odcinku i muszę przyznać, że był nieco lepszy od pierwszego.
[trochę mnie irytował Chuck, miałam ochote przywalić mu w łeb. ]
Ha,ha wave Dana był cudowny i to jak wszyscy spotkali się podczas bruncha.
Coraz bardziej zaczyna mnie interesować znajomość Rufusa z matką Sereny.
Jeśli chodzi o tą scenę S. z telefonem to fakt, była zbyt teatralna.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez alkalines, łącznie edytowano 3 razy
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Tak 2 odcinek naprawde dobry, fajna rozmowa rodzenstwa, tez bym tak chciala umiec.
Serena mnie irytuje, ciekawi mnie coraz bardzeij blair i zaczynam lubic drama couple NB. Bardzo ladna sukienke B dala J. Ogolnie coraz bardziej lubie ten serial ale jest tyle od chylow od ksiazki ze to bajka, zupelnie co innego.
Zobaczymy co bedzie potem. I widac ze Josh lubi aspekty starszych vi the o.c i teraz w GoG z mama S i ojciem D a takze mama B i ojciec N
Ps. czy wasz odcinek ten co sciagneliscie tez ma niewiele ponad 38 minut?
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Anett, łącznie edytowano 1 raz
Anett napisał(a): I widac ze Josh lubi aspekty starszych vi the o.c i teraz w GoG z mama S i ojciem D a takze mama B i ojciec N
Nie przepadam za aspektami starszych... Josh liczy moze na ogladalnosc starszej publiki?nie wiem, ale co jak co plotkara jak najbardziej jest dla mlodszych (trudno narazie ocenic serial, ale ksiazka jak najbardziej:) )
pozdrawiam, a co do serialu jeszcze czekam, internet chodzi jak chce
omg, jaki Dan jest cudowny serio, kiedy odszedł od S, byłam z niego strasznie dumna... i nie zrozumcie mnie źle, ja bardzo lubię ich razem, ale ta scena była "inna niż wszystkie" zazwyczaj po takich przeprosinach chłopak by się odwrócił i został z Sereną, ale nie Dan *.*
Blair jak zwykle cudowna, not even close <33 ale to Sereny mi najbardziej było szkoda, została prawie sama.
nice wave już komentowałam, ale muszę jeszcze raz, bo to naprawdę była świetna scena.
biskupk napisał(a):Hehehe, dobre były momenty jak Dan tłumaczył, że chodzi z nimi do klasy po raz enty ^^
to było chyba w poprzednim odcinku.
Odcinek całkiem ... całkiem. Wave w taxi genijalny ...
I tekst ... Ja nie byłem w okolicy ale myślę nad lepszą wymówką ..
bluevein napisał(a):omg, jaki Dan jest cudowny serio, kiedy odszedł od S, byłam z niego strasznie dumna... i nie zrozumcie mnie źle, ja bardzo lubię ich razem, ale ta scena była "inna niż wszystkie" zazwyczaj po takich przeprosinach chłopak by się odwrócił i został z Sereną, ale nie Dan *.*
Też mi się to podobało. Niby się zawahał przez chwilę, ale jednak poszedł. W końcu chłopak też ma uczucia, musi sobie to dopiero wszystko poukładać. I tak wierzę w parę SD
"Nice wave" To się chłopak popisał I jeszcze jak walnął głową w drzwi - dobre, dobre
Ogólnie odcinek na plus, jeszcze lepszy niż pierwszy, który również mi się podobał Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p