Anointed People's Tribune by Caesar, Mark Antony returns to Rome with Octavian's liberators, Vorenus and Pullo. After being feted by a grateful Atia, Vorenus heads home to his family, for the first time in eight years, while Pullo heads for the brothels. Pompey drafts an ultimatum stripping the general of his power.
Odcinek jeszcze bardziej brutalny niż poprzedni Gdy ten cały "medyk" przeprowadzał "operację" na głowie tego kolesia, musiałam się odwrócić Najbardziej wstrząsnął mną fakt, jak w tamtych czasach były traktowane kobiety.. Jakby w ogóle ludźmi nie były, nadawały się tylko do jednego celu. A śmierć i mordowanie było na porządku dziennym.., co ich obchodziło, czy zasztyletują jednego czy dziesięciu. Ehm.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
To nie była kobieta, ta którą spotkał Marek tylko niewolnica, a te nie miały żadnych praw w tamtych czasach, mógł ją równie dobrze zabić na środku i nikt tego nie miałby mu za złe.
Poczekaj na walki w koleseum
Ps Ładną ma Vorenus żonę, tzn aktorka, która ją gra jest sympatyczna.
Ostatnio edytowano 26 lis 2006, o 03:12 przez KaruzeL, łącznie edytowano 1 raz
A tak.. niewolnicy, to już całkiem inna sprawa Co innego jak się czyta o tym na historii kilka zdań, a jak się ogląda.., szkoda słów, dobrze że nie przyszło mi żyć w tamtych czasach
KaruzeL napisał(a):Poczekaj na walki na koleseum
Ehm.. Czyli przez pół odcinka nie będę patrzeć na monitor?
No operacja była brutalna, jak mu wywiercił dziurę w czszce a potem wstawił metalową płytkę. a co do brutalnych scen to może Nikoli chodziło np. o to jak Titus przebił nożem gradło tego oszusta w karty.
Nikola napisał(a):Gdy ten cały "medyk" przeprowadzał "operację" na głowie tego kolesia, musiałam się odwrócić
Ja myślałam, że monitor wyrzuce przez okno! Stan w jaki wprowadziła mnie ta scena to nieznane mi dotąd pomieszanie obrzydzenia, niedowierzenia, strachu i zwątpienia. Fuj!
Nikola napisał(a):dobrze że nie przyszło mi żyć w tamtych czasach
Jakbyś była taką Atią to nie byłoby tak źle
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):Ja myślałam, że monitor wyrzuce przez okno! Stan w jaki wprowadziła mnie ta scena to nieznane mi dotąd pomieszanie obrzydzenia, niedowierzenia, strachu i zwątpienia. Fuj!
Heheh, teraz już będzie tylko gorzej
aja napisał(a):Jakbyś była taką Atią to nie byłoby tak źle
No, Atia to nie miała tak najgorzej chociaż.. nie będę spoilerować Jednak wolę dzisiejsze czasy, gdzie równouprawnienie wychodzi na światło dzienne
Rubikon został przekroczony i wojna się zacznie, czasem dobrze odświeżyć sobie historię Fajne zrobili z tym Tytusem i to że Republika upadnie przez niego ;] W Senacie było prawie jak w polskim Sejmie, brakowało tylko okupowania mównicy Zabieg na otwartej czaszce był ohydny, ale pokazał trochę osiągnięć rzymian. Zastanawiam się czy ta babka co wchodziła po drabinie i coś zmieniała ustawiała kalendarz;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p