Cate and Baze are visited by a social worker to evaluate both of them as fit parents. Meanwhile, Lux is torn when her boyfriend, Bug, and her best friend, Natasha, suggest that Cate and Baze may not be in it for the long haul and that Lux should return to her old life and the people who love her most of all. While, Cate is pressured by the radio executives to deny that she has a daughter in order to save her job.
Data emisji: 25.01.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
było troszkę inaczej, ale nadal bardzo mi się podobało. naprawdę świetne sceny z pijanym Bazem i jak sprawdzano jego mieszkanie poznaliśmy chłopaka Lux, ciekawe jak to z nim będzie. I końcówka bardzo fajna, ładny pokój jej zrobili.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Myślałem, ze Lux jest poukładaną, dobrze uczącą się dziewczyną. A tu wychodzi, że w towarzystwo w którym się obracała (obraca) nie jest takie grzeczne Plus oczywiście za Baze'a i końcowe sceny. Nie zrozumiałem, co w wskórali tym, żeby Cate przeczytała na antenie to, że nie ma dziecka.
Podobnie jak i J. mi również się podobało... taki sympatyczny, lekki klimacik
Ale ona jest dobrze uczącą się dziewczyną:P Mimo wszystko nie wygląda na rozrabiakę, a w towarzystwie jakim się obraca ciężko o poukładaną młodzież. Przynajmniej mi się tak wydaje. Oglądnęłam drugi raz, tym razem z napisami. Podobało mi się tak samo jak za pierwszym razem, nie nudziłam się w ogóle i z ciekawością obejrzałam cały odcinek. "You like? - I love "
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
justin napisał(a):Ale ona jest dobrze uczącą się dziewczyną:P Mimo wszystko nie wygląda na rozrabiakę, a w towarzystwie jakim się obraca ciężko o poukładaną młodzież. Przynajmniej mi się tak wydaje.
Może źle to ująłem.. Ujmę to tak... nie sądziłem, że Lux chce się uwolnić od rodziny zastępczej tylko po to żeby zamieszkać ze swoim chłopakiem i swoimi niezbyt grzecznymi znajomymi
Bardzo przyjemny odcinek, trzymał klimat poprzedniego, chociaż był trochę w innych charakterze. Lux mnie zaskoczyła tym swoim planem z chłopakiem i paczką, myślałem, że się cieszyła ze znalezienia rodziców. Ale na koniec się wszystko ładnie poukładało. Bardzo ładny pokój jej Cate przyrządziła. Jak dotąd wszystkie postacie mi się podobają, Baze i jego nadmuchiwana owca. Czekam na dalszy rozwój sytuacji, ciekawe czy przyjaciółka Lux, Natasha się jeszcze pojawi.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p