pobierz plik w całości
Rusty has a tough experience with initiation week because his commitment to Dale and an upcoming physics exam gets in the way of Kappa Tau's competition against the Omega Chis.
Data emisji: 16 lipca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 21 lip 2007, o 11:18 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
I nikt nie komentuje? drugi odcinek też mi się podobał, oczywiście w większości dzięki Cappiemu :p
Ma bardzo fajne majtki z napisem "Cappie's Butt" i świetne teksty, a najlepsze było jego przemówienie niczym z 300
Cappie: Tonight, you all become men, but not in the way you might be thinking, we do not have hookers which isn't to say we didn't try.
Cappie: Then he returned to the village, a man.
Rusty: Isn't that the beginning to 300?
Cappie: We did it first!
i te ich stroje A i podobało mi się jak pomogli Spinnerowi [dobrze to napisałam?] z tym physics exam, nie ma to jak bracia z bractwa XD
I w ogóle to zastanawia mnie kto mógł wysłać Casey to video, i w jakim celu niby.
A i zapomniałam jeszcze o tym:
Cappie: This is ridiculous! Can we be mature and just say what we're all thinking?
(Awkward silence)
Cappie: How the hell could they cancel Gilmore Girls?
Ostatnio edytowano 21 lip 2007, o 22:57 przez bluevein, łącznie edytowano 1 raz
Nie no ten serial zdecydowanioe poprawia mi humor, jest przezabawny, no i po tym odcinku dołączam do klubu Cappiego
To wystąpienie Cappie'ego przed braćmi, te stroje mieli rewelacyjne Świetny też tekst o Gilmorkach. W ogóle cała sprawa z pomocą dla Rusty'ego była sweet, i potem jak powiedzieli profesorowi, że są z drugiegi bractwa
No i tym razem Casey zyskała w moich oczach, może ją nawet polubię, świetnie załatwiła tamtą dziewczynę.
A co do nagrania, to mnie zastanawia, czy to było z wtedy, gdy przyłapał ich Rusty, czy też przespali się ze sobą znowu ?
bluevein napisał(a):Cappie: Tonight, you all become men, but not in the way you might be thinking, we do not have hookers which isn't to say we didn't try.
No i tekst o Gilmorkach
Cappie jest boski i po tym odcinku stwierdziłam, że to jedna z moich ulubionych postaci ze wszystkich seriali xD
Trish napisał(a):W ogóle cała sprawa z pomocą dla Rusty'ego była sweet, i potem jak powiedzieli profesorowi, że są z drugiegi bractwa
Mimo, że to było oczywiste, że powiedzą, że są z drugiego bractwa to i tak bylo słodkie jak wszystko zaplanowali, żeby podrzucić ten test Aww
bluevein napisał(a):A i podobało mi się jak pomogli Spinnerowi [dobrze to napisałam?]
Oni go chyba nazywają Spitter od 'incydentu' z tequilą
Trish napisał(a):A co do nagrania, to mnie zastanawia, czy to było z wtedy, gdy przyłapał ich Rusty, czy też przespali się ze sobą znowu ?
Właśnie też nie załapałam tego do końca, ale wydaje mi sie, że to wtedy kiedy Rusty ich widział...
No i Dale był świetny jak nawijał, że Rusty zakłócił kontinuum czasoprzestrzenne i to odbije sie na jego wnukach I jak w radiu była modlitwa za Rusty'ego
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Odcinek świetny, tego serialu chyba nie można nie polubić No i Cappiego
bluevein napisał(a):Cappie: This is ridiculous! Can we be mature and just say what we're all thinking? (Awkward silence) Cappie: How the hell could they cancel Gilmore Girls?
aja napisał(a):Mimo, że to było oczywiste, że powiedzą, że są z drugiego bractwa to i tak bylo słodkie jak wszystko zaplanowali, żeby podrzucić ten test Aww
Też mi sie to podobało, niby dopiero od niedawna z nimi jest, a mu już pomagają
Biedny Calvin, musiał wszystko wypić, kiedy przegrał z Rustym
bluevein napisał(a):Wydaje mi się, że to zdjęcia do tego odcinka ...
Hmm.. teraz widać, że nie z tego odcinka, może z następnego?
Casey utarła nosa Rebece, w końcu Fajnie ją walnęła, kiedy do samochodu wsiadła
Bo to był jego sposób na pozbycie sie nadmiaru studentów: kilkanascie osób przestraszyło sie pracy więc na nastepne zajęcia nie przyszli a skoro liczba osób na zajęciach była wtedy odpowiednia - profesor postanowił nie męczyć sie sprawdzaniem
bluevein napisał(a):Cappie: Tonight, you all become men, but not in the way you might be thinking, we do not have hookers which isn't to say we didn't try.
bluevein napisał(a):Cappie: This is ridiculous! Can we be mature and just say what we're all thinking? (Awkward silence) Cappie: How the hell could they cancel Gilmore Girls?
Cappie jest mistrzem tego seriali.
Rusty dał czadu podczas ping ponga.
Super że bracia mu pomogli. A mina Rusty'ego i Dale'a, jak się okazało, że niepotrzebnie, odrobili pracę domową - świetna.
No i jak Rusty przyszedł na zajęcia z niebieskimi stopami.
No odcinek całkiem fajny...=] Coraz bardziej lubię ten serial...=]=D Od wczoraj zacząłem go oglądać i bardzo mi się spodobał...=) Fajnie Rusty'emu pomagali...=D Tylko swoją drogą mogłyby się w necie polskie napisy pojawić bo po angielsku nie ma takiej frajdy w oglądaniu...=]=D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p