pobierz plik w całości
Do Palm Springs przyjeżdża dawna przyjaciółka Johnny'ego z odwyku, Nikki, co wywołuje zazdrość u Grety.
W międzyczasie, Johnny dostaje tajemnicze wiadomości od nieznajomego, który wydaje się wiedzieć dokładnie kim jest jego rozmówca... Johnny dowiaduje się także od Cliff'a, że Eddie popełnił samobójstwo w swoim domu, co wywołuje kłótnie w domu Johnny'ego, gdyż jego matka nie wiedziała, co stało się w domu, który kupili.
Podczas imprezy w Country Clubie, kiedy Johnny opuszcza Nikki aby porozmawiać z Gretą, ta zaczyna pić, a później wywołuje zamieszanie wchodząc na scenę i próbując śpiewać.
Do Johnny'ego ponownie odzywa się tajemniczy rozmówca....
Data emisji: 6 czerwca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Już myślałem ze to będzie ostatni odcinek tego serialu jaki obejrzę a tu nagle na koniec psikus już się nie mogę doczekać następnego odcinka. Gdyby nie ten tytułowy duszek na końcu to pewnie już bym nie ściągnął tego serialu
Ogólnie jak dla mnie to odcinek był nudny chyba dwa razy zatrzymywałem go żeby iść do sklepu bo się nudziłem...
Musze przyznac, ze troche mnie znudzil ten odcinek, ale koncowka juz byla lepsza, wiec nawet jestem ciekawa co bedzie w nastepnym odcinku... Ale ogolnie serial mnie jakos tak nie porwal, choc oglada sie niezle
OMG WTF O co chodzi z tą końcówką?! Odcinek faktycznie niebyt ciekawy ale końcówka spowodowała, że nie moge sie doczekać kolejnego odcinka.
W tym odcinku brakowało mi rzeczy typu spór o granicę posesji czy coś w tym stylu Tylko laska sie schlała i koniec
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):OMG WTF O co chodzi z tą końcówką?! Odcinek faktycznie niebyt ciekawy ale końcówka spowodowała, że nie moge sie doczekać kolejnego odcinka.
Takie samo odczucie miałem po pierwszym odcinku, drugim zresztą też, chyba specjalnie robią coś ciekawego na koniec żeby ludzie chcieli zobaczyć następny odcinek
Nie no końcówka to totalny szok! Gość, który nie żyje pisze do gościa który siedzi w tym samym miejscu co on. Jest możliwe, że to nagranie zostało nakręcone przed jego śmiercią?
Cliff mówił, że on i Eddie ciągle robili sobie żarty, sądzę, że to jeden z nich. Nawet nie biorę pod uwagę, że Eddie 'żyje' w komputerowym świecie, bo taki wątek to byłaby totalna pomyłka. Sam w sobie serialik z tym plażowym klimacikiem nie zachwyca, ale ujdzie, natomiast wątek duchów by go całkiem popsuł. No i totalnie beznadziejna czołówka, bardziej nadawałaby się do DH.
Ostatnio edytowano 10 cze 2007, o 17:14 przez Trish, łącznie edytowano 1 raz
Wg mnie też końcówka jest fajna. Zgadzam sie Klatusiem, że to przynajmniej coś innego niż pare scen z filmu + nazwisko aktora. Czołówka jest oryginalna i niebanalna
Zgodzę się, że oyginalna, ale z pewnością jest banalna, jeszcze bardziej podkreśla ten cukierkowaty klimat, a według mnie powinni z nią pójść w zupełnie odwrotnym kierunku. A czołówki ze scen z serialu tworzą klimat [np. w 4 sezonie OTH czas, kiedy leci czołówka jest jedynym, gdy się naprawdę cieszę, że wciąż oglądam ten serial]
Trish napisał(a):Nawet nie biorę pod uwagę, że Eddie 'żyje' w komputerowym świecie, bo taki wątek to byłaby totalna pomyłka.
To byłoby straszne
A może Eddie żyje, ale naprawdę? Może upozorował swoją śmierć, aby odegrać się za coś, co zrobili mu Greta i Cliff? (może go z nim zdradziła albo coś innego, co bardzo go zabolało..).
A czołówka jest oryginalna to fakt - ale jednak wolę, kiedy jest zrobiona z urywkami serialu i jest bardziej osobowa, nie taka.. komputerowa. Pewnie i do tej się przyzwyczaję
Ostatnio edytowano 10 cze 2007, o 21:10 przez Nikola, łącznie edytowano 1 raz
Nawet jeśli Eddie żyje, w co wątpie, to w takim bądz razie jakim cudem znajduje sie w pokoju Johnny'ego w tym samym momencie co on? Opcja, że jest gdzies taki sam pokój jest dla mnie głupia. Mam nadzieje, że Eddie po prostu nagrał to wcześniej i ktos zdobył to nagranie i puścił Johnny'emu Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p