pobierz plik w całości
Nad miasto zbliżają się chmury niosące radioaktywny deszcz. W miasteczu znajdują się dwa schrony - pod ratuszem oraz pod szpitalem. Okazuje się, że schron pod szpitalem jest niezdatny do użytku, co zmusza Jake'a i innych mieszkańców Jericho do wymyślenia innego miejsca schronienia, gdyż schron pod ratuszem nie jest w stanie pomieścić wszystkich mieszkańców. Miejsce zaadoptowanym na schron zostaje dawna kopalnia.
Morse code: “JERICHO FALLO” Data emiscji: 27.09.2006 Ściągnij odcinek tutaj
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Heh, czyżby Jake to jakiś miastowy bohater? Znowu się udało wszystko dzięki niemu Zawsze ktoś taki musi być Ale końcówka niezła z wpinaniem tych pinesek, nie było końca..
A mi sie ten odcinek nie podobał przez tą super-hiper-bohaterską akcje Jake'a - sam nie wszedł do schronu tylko pojechał zobaczyc co dzieje sie z jego byłą dziewczyną, której nie widział przez ostatnie 5 lat. Takich bajeczek nie lubie
Ale motyw z pinezkami faktycznie był fajny
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
tak jak w pierwszym odcinku tak i w drugim najlepszy był koniec i pinezki poza tym sam Hawkins jest bardzo interesujący jako postac, bo niby kim on jest? poza tym polubiłam tego młodego chłopaka, co poszedł do tej dziewczyny...i dał jej Cole
Nikola napisał(a):le końcówka niezła z wpinaniem tych pinesek, nie było końca..
końcówki są świetne w tym serialu, najpierw ptaki, teraz pinezki.
Motyw z Hawkinsem też jest ciekawy kim on jest i w jaki sposób jest zaangarzowany w to wszystko. jego słowa do żony że ona i dzieci są bezpieczne więc nie powinny o nic pytać są intrygujące.
Świetny odcinek,zaskakująco totalnie wybijajacy sie ponad poziom,moment z wbijanymi pinezkai przez Hawkins'a fenomenalny,trzyma ciagle w napieciu ta czesc. Idealny przeskok jakosciowy po dosyc slabym pilocie jak dla mnie.Chyba najlepsza czesc jak dotad.
Muze powtorzyc to co napisali poprzednicy. Koncowki w serialu sa naprawde dopracowane. Pinezki na mapie.... Wiecie przez moment myslalem ze Hawkins jest w zmowie z tymi co zrzucali bomby - skoro nikomu sie nie przyznal co uslyszal w radio. A tu na koniec wyjasnienie...
Gorm napisał(a):Wiecie przez moment myslalem ze Hawkins jest w zmowie z tymi co zrzucali bomby - skoro nikomu sie nie przyznal co uslyszal w radio. A tu na koniec wyjasnienie...
Tak i jaki to niby wyjaśnienie ... kto tam stwierdził że nie jest w zmowie z rzucającymi bomby ??
Gorm napisał(a):Wiecie przez moment myslalem ze Hawkins jest w zmowie z tymi co zrzucali bomby - skoro nikomu sie nie przyznal co uslyszal w radio. A tu na koniec wyjasnienie...
Tak i jaki to niby wyjaśnienie ... kto tam stwierdził że nie jest w zmowie z rzucającymi bomby ??
Coz, mi sie wydawalo po prostu ze nie chcial wzbudzac paniki i dlatego nie ujawnil wszystkim tresci komunikatu.
Nikola napisał(a):Heh, czyżby Jake to jakiś miastowy bohater? Znowu się udało wszystko dzięki niemu Zawsze ktoś taki musi być Ale końcówka niezła z wpinaniem tych pinesek, nie było końca..
O tak, jestem ciekawa co wyniknie z tych pinesek . Nie moge doczekac się 3 odcinka. Dobrze że TV4, zaczął to puszczać :D.
Myślę, że nie powinniśmy narzekać na przeznaczenie. Nie jest niesprawiedliwe.Nie jest nieoczekiwane. Ono tylko... wyrównuje rachunki.
Drugi odcinek również mi się podobał. W prawdzie motyw z radioaktywnymi opadami wydawał się być nie co naciągnięty ale całość była ok. Wiedziałem, że znajdzie się jakiś śmiałek w odcinku, który będzie biegał "po deszczu"
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p