Megan is ecstatic to be attending a gala event of the rich and famous where Laurel introduces her to several influential individuals. However, the event turns sour when Megan gets into a heated argument with her sister Lily, Rose spots her ex-boyfriend with another girl, and Megan has to rescue both Rose and Sage after the two get caught driving without a license.
Premiera: 16 września 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Fajny był tekst z Dodą. Co prawda tłumaczenie powinno być inne, ale i tak mi się podobało. Frania Maj też była fajna. Tłumacz odcinka się spisał w takich momentach, to drobiazg, ale mnie śmieszy.
Sage mnie wkurza, chociaż czasem ma laska rację. Lily to jednak wiedźma jest a wszystko idzie na Meg...
Odcinek dobry, ale pilot był lepszy. Nadal pałam miłością do Megan (xD). Sage i Lily to złe bad sisters jak dla mnie. Will - son of a bitch. Dobry to było. Incydent z samochdem był przegięty, Megan dostała mandat, no sorry. Charlie, oh Charlie, ale on uwielbia Megan.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p