Dałem serialowi drugą szanse i zacząłem oglądać od nowa. Póki co jestem na odcinku numer 11. Więc wypadałoby coś napisać w końcu.
Nie chce mi się komentoweać każdego tematu z osobna, więc napisze tu.
Niżej mogą znaleźć się
SPOILERY... Jak ktoś nie oglądał - NIE CZYTAĆ.Podobało mi się, nie będę kłamał.
Fabuła jest bardzo ciekawa i narazie nie znalazłem wielu minusów. Mnie serial na pewno nie nudzi i moim zdaniem nie jest przesłodzony. Słodkości jest ostatnio za dużo w OTH, tam można tego szukać.
Poza tym, kolejnym plusem jest muzyka. Zdecydowanie najlepsza muzyka ze wszystkich obecnie emitowanych seriali. Czekam na soundtrack.
Można sie śmiać, ale dla mnie serial jest bardzo fajny.
Przechodząc dalej... Najlepsze odcinki? Zdecydowanie ten, podwójny, poza tym Hollywood Forever (najlepszy), Secrets and Lies, Wide Awake and Dreaming.
Co do bohaterów. Na nikogo nie narzekam. Najbardziej lubie Silver, Adrianne i Tabithe.
Z chłopaków Dixon. Annie jest troche za słodka i mi nie pasuje. Zdecydowanie za dużo się uśmiecha.
Najzabawniejsza zdecydowanie jest Tabitha (xD) i Naomi. Pod względem charakteru jednak Silver, poza tym niezła z niej laska.
Ade po odwyku -
.
Pary... Jak w każdej młodzieżówce jest ich dużo...
Dixon/Silver - najlepsi, pasują do siebie, więc.
Ade/Navid są fajni, Navid i żelki.
Ethan/Naomi/Annie - troche głupie, no ale jakoś musze to przeżyć.
Dobrze, że sie ten trójkąt już skończył.
Co do starej obsady... Kell ma dziecko z... Dylan'em. Byłem niemal pewny, że będzie to Brendon, no ale... I narazie nie wróci. Wątek Brendy i Kelly bardzo mi się podoba. Fajnie, że wróciły. Ciekawe co ze Steve'm, Donną, David'em czy Andreą.
Wiemy, że Brendon podróżuje...
Podsumowując (to chyba mój najdłuższy post samodzielnie pisany
), serial bardo mi się podoba i nie wiem czemu skończyłem oglądać? Wole 90210 niż 2 sezon GG czy 6 OTH... No to chyba na tym skończe...