When young warlock Merlin arrives at Camelot, sent by his mother to start a new life, he finds himself in a place where magic is punishable by death. Yet when he finds the Great Dragon, Merlin's destiny becomes clear- he must use his magic to protect Arthur, son of Uther and future King.
Premiera: 20 września 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Genialne Serialik zapowiada się świwtnie, jest o wiele fajniejszy niż się spodziewałam, mówią tam młodzieżowym językiem, a ten chłopaczek grający Merlina ma o wiele większy potencjał niż bym go o to podejrzewała Kompletnie kjut
Serial może być ciekawy. Dobrze, że jest smok, to u mnie zawsze podnosi ocenę prawie do maksa
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
LOL, mnie ten gadający smok całkowicie rozłożył, ciekawa jestem czy tylko Merlin może z nim rozmawiać I podoba mi się sposób w jaki naturalna zdolność Merlina jest pokazywana, w sensie tych świecących oczu
Pilot jak dla mnie świetny, o wiele lepszy od Legend of the Seeker. Nie spodziewałem się że Merlin będzie pokazany w taki sposób, a z Artura zrobią tępego osiłka Jak narazie najlepsze są konfrontację tej dwójki i jak Merlin pakuje się w kłopoty. Scena jak był w dybach świetna Podoba mi się też to że akcja dzieje się na zamku, a nie tak jak w LotS w wioskach, to buduje o wiele większy klimacik.
Arthur tępy? Może się czasem daje podpuścić, szczególnie Morganie, ale zdecydowanie tępy nie jest A Merlin jest zdecydowanie najlepszym serialem premierowym całego tego sezonu
Ok, przynajmniej po pierwszym odcinku sprawia takie wrażenie I chyba się z tobą zgodzę - Merlin to jedna z lepszych premier, ja go stawiam na równi z Sons of Anarchy.
No jest 13 w tym sezonie. Z tego co Trish pisała, to w UK ustalają z góry ile w sezonie ma być odcinków. A potem? Potem może sezon drugi. Mam taką nadzieję.
Yup, odcinków jest 13, to takie max. odcinków na sezon jeśli chodzi o brytyjskie seriale
A tak w ogóle to chciałam wam powiedzieć, że w tym dziale czuję się tutaj na forum nieco jak na innej planecie, ponieważ jestem tutaj jedyną oglądającą dziewczyną podczas gdy wszędzie indziej jest nas tona dziewczyn zachwycających się serialem
No widzisz, ale pociesz się tym że my, chłopcy, też uwielbiamy ten serial, ja na prawdę uważam go za hit sezonu. No ale dobra, koniec z tym OT, bo to temat o Pilocie.
aktorsko na plus! Merlin jest kjut...choć nie wygląda w ogóle podoba mi się jak zaczyna czarować, te jego oczy wtedy są nieziemskie efekty specjalne są na dobrym poziomie, podobają mi się akcja przeplatana humorem - genialnie, jak w Robin Hoodzie, ale NAJWAŻNIEJSZA jest to chyba ta dynamika między Merlinem i Arturem. Ich wspólne sceny mnie rozbrajały.
You shall be prince Arthur's manservant. będzie ciekawie
OMG mamy identyczne zdanie co do Colina, w ogóle widząc go na fotkach się nie spodziewałam, że będzie taki kjut jako Merlin Ale jeśli kiedyś wreszcie dojdziesz do 4 sezonu DW i obejrzysz odcinek z nim to polubisz go 100 razy bardziej
I te oczka, jedna z moich ulubionych rzeczy w tym serialu, gdyby tylko czarowały trochę więcej
Co do efektów specjalnych to narzekasz na te w DW a podobają ci się tutejsze? Czasem cię kompletnie nie rozumiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p