pobierz plik w całości
Rose Tyler, jest młodą ekspedientką w jednym z londyńskich supermarketów. Jej świat zmienił się na zawsze, kiedy została zaatakowana przez sklepowe manekiny, a z pomocą przyszedł jej tajemniczy nieznajomy nazywający się Doktorem. Lecz kim jest ten mężczyzna? Czym jest jego tajemnicza niebieska budka? I dlaczego sklepowe manekiny ożywają?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam pilota, miałam ochotę wyrzucić telewizor i przeklinałam co za dziadoctwo ja oglądam. No bo c'mon efekty specjalne są jak moje umiejętności baletnicze a cała ta afera z żywymi manekinami była śmieszna i jestem pewna, że gdybym nie była zachęcona przez innych, że dalej serial się rozkręci to bym dalej tego nie oglądała.
Za drugim razem już było lepiej aczkolwiek zawsze chce mi się śmiać z żywego plastiku Ano i postać Doctora, to chyba jedyna rzecz, która naprawdę mi się spodobała.
Taaa... te manekiny nigdy nie zdołały mnie przekonać, tak samo jak poprzebierane zegarki, ale to chyba po prostu część DW, takie bezsensy Zresztą dziś doszłam do wniosku, że cała akcja z blue box bigger on the inside też jest strasznie głupia, ale ćśś... wszyscy kochamy TARDIS Ogólnie jest to jeden z najmniej lubianych przeze mnie odcinków (chociaż faktycznie przy oglądaniu po raz drugi czy kolejny znosi się to lepiej), gdy wzięłam się wreszcie za początek S1 i obejrzałam ten odcinek moją myślą było "OMG, gdybym nie znała tego serialu dalej, po tym odcinku bym się na pewno nie zdecydowała na dalsze oglądanie" Ale na szczęście moim pierwszym Doctorem był Ten, a potem zobaczyłam Jacka i było po mnie
Bo to jest głupkowate,szczególnie na początku Ale ja tam nie umiem Doctorka nie kochać
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
a kto ja jestem nie chcesz nie oglądaj, przecież nie będe Cie do tego zmuszać mu to megaupload ? mam do 3 sezonu
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
O matko, ja wiedziałam jak to będzie wyglądać, ale jak zobaczyłam ożywione manekiny i żywy plastik to myślałam, że padnę oglądam dalej, bo wiem, że będzie ciut inaczej, ale jeśli to by był pilot nowego serialu to myślę, że porzuciłabym go nie mając chwili zawahania
Oczywiście T. nie zrażaj się żywym plastikiem (w tej serii chyba najlepszy odcinek będzie z 'Are you my mummy' ale to późnieeej, taki trochę creapy )
Ja o wiele bardziej lubię Tennanta jako Doctora, czyli the 10th Doctor i głównie dlatego zaczęłam oglądać DW, więc najlepsze przed tobą i mam nadzieję, że nie polubisz 'blaszanych puszek, które wrzeszczą [i]exterminate[\i]' wystarczy, że Chrisowy ich lubi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p