Serial jest fabularną kontynuacją książki Johna Grishama i filmu pod tym samym tytułem z Tomem Cruisem. Bohaterem ponownie będzie Mitch McDeere (w kinie grał go Cruise, w serialu Lucas), który zniszczył prestiżową kancelarię prawniczą działającą na rzecz mafii Chicago. McDeere i jego rodzina wracają z izolacji po 10 latach spędzonych w programie ochrony świadków. Chcą odzyskać swoje życie i planować przyszłość. McDeere wkrótce odkrywa, że powracają dawne zagrożenia i pojawiają się nowe niebezpieczeństwa. źródło: iitv.info
‘THE FIRM’ — Based on the blockbuster feature film and best-selling novel by world-renowned author John Grisham (“The Pelican Brief,” “The Client”), “The Firm” continues the story of attorney Mitchell McDeere and his family 10 years after the events of the film and novel. As a young associate, McDeere brought down the prestigious Memphis law firm of Bendini, Lambert & Locke, which operated as a front for the Chicago mob — and his life was never the same. After a difficult decade, which included a stay in the Federal Witness Protection program, Mitch and his family now emerge from isolation to reclaim their lives and their future — only to find that past dangers are still lurking and new threats are everywhere. “The Firm” is produced by Entertainment One in association with Sony Pictures Television and Paramount Pictures. The executive producers are Grisham, Lukas Reiter (“Law & Order,” “Boston Legal”), John Morayniss (“Haven,” “Hung”), Michael Rosenberg (“Hung,” “Skins”) and Noreen Halpern (“Rookie Blue,” “Hung”).
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Witajcie, Czy słyszeliście już o serialowym sequelu filmu Sydneya Pollacka „Firma” z 1993, ekranizacji powieści Johna Grishama? Pamiętacie w ogóle ten thriller, w którym wystąpili chociażby tacy aktorzy jak Gene Hackman czy Tom Cruise? Jak uważacie, czy taki serial ma u nas szanse na powodzenie i czy pomysł, aby przedstawić losy bohaterów 10 lat później w stosunku do filmu, jest dobry?
Pewnie lekki niewypał będzie, ale obejrzę chociażby z powodu sentymentu do książki.
Oglądane: Dexter, Walking Dead, Castle, Criminal Minds, Person of Interest, Suits, Mentalista, Breaking Bad, Alcatraz, The Firm. Zakończone: Lost, V, 39ipół, 24, Lie to Me, Prison Break, Dr. House (koniec na s7).
Xiq, daj znać jak zobaczysz, temat jest niezły. To coś jak Suits tylko na poważnie? Film pamiętam, z tym że akcja serialu dzieje się 10 lat później więc nie wiem, czego się spodziewać.
No okej, jak obejrzę pilota, to napiszę tutaj moje zdanie na temat tego serialu.
Oglądane: Dexter, Walking Dead, Castle, Criminal Minds, Person of Interest, Suits, Mentalista, Breaking Bad, Alcatraz, The Firm. Zakończone: Lost, V, 39ipół, 24, Lie to Me, Prison Break, Dr. House (koniec na s7).
Tak w temacie ekranizacji: Wydawnictwo Albatros zapowiedziało na 22go lutego reedycję książki Grishama "Firma" w formie papierowej, elektronicznej i audiobooka. Na następne miesiące zapowiedziane są reedycje innych pozycji jego autorstwa
Pilot ciekawy, przynajmniej mi się podobał. Nie będę zdradzał żadnych szczegółów, ale mogę śmiało polecić. Pierwszy odcinek trwa osiemdziesiąt minut, ale na pewno nie będziecie się nudzić. Nie ma za dużo akcji, mamy za to bardzo ciekawe wprowadzenie i właśnie biorę się za oglądanie następnych odcinków.
mateusz_axn napisał(a):Poczekaj, aż będą oficjalnie w telewizji
W TV obejrzę powtórki.
Powiem tylko, że z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawiej.
Oglądałem wczoraj na AXN. Odcinek niezły, dobra sprawa z tym młodym chłopcem. Jego ojciec zachował się naturalnie, dużo osób by tak zrobiło na jego miejscu. Rozumiem tez Mitch'a, który mu pomógł. Poza tym mieliśmy jeszcze sprawę Pani Anderson oraz Pani Holt. Do tego przypomnieliśmy sobie to, co należało sobie przypomnieć. Ot taki, normalny pilot. Następne odcinki będą ciekawsze, oby.
Bardzo dobry serial jak dla Mnie. Trochę się nie zapokoiłem bo przeczytałem gdzieś że serial usuwają z ramówki.. Słabej oglądalności nie ma.. Jest na granicy 3-3,10 .. Wiecie coś na ten temat? Bo serial na prawdę warto oglądać.
~Oglądane White Collar (s03) / Covert Affairs (s02) / Dexter (s06) / Dr.House (s08) ~W planach Sons of Anarchy (s01-04) ~Czekam Californication / Episodes / Suits ~Zakończone Prison Break / The Kennedys / Londyńczycy / Spartacus: Blood and Sand / Spartacus: Gods of the Arena
Hej, śledzicie jeszcze losy Mitcha McDeere'a? Dziś wieczorem kolejny odcinek A przy okazji - na Facebookowym profilu AXN możecie wziąc udziałw interesującym konkursie z nagrodami, dotyczącym właśnie Firmy - warto sprawdzić
@Przemcio: Ja żadnych oficjalnych informacji nie psoiadam, to co pojawia się w internecie to na razie tylko spekulacje, więc poczekajmy lepiej z ferowaniem wyroków :>
Jeśli zaciekawiły was też wcześniejsze losy Mitcha McDeere'a, zerknijcie na oficjalną, polską stronę serialu. Można tam przejrzeć chronologię wydarzeń z jego życia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
noclegi w górach Rezerwuj hotel przez Internet. 299 zł za 6 dni z wyżywieniem. spanie24.net
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p