Serial w skrócie: Jeden wirus, miliony zabitych i tylko pięciu ocalałych... Pierwsze skojarzenie z tym serialem to Jericho gdyż jest to również postapokaliptyczna wizja świata. Widzowie chętnie oglądają tego typu seriale dlatego już samym pomysłem zasługuje na obejrzenie.
Śmiertelny wirus atakuje mieszkańców naszej planety. Ginie prawie cała ludność oprócz piątki ocalałych z niewiadomego powodu. Muszą stawić czoła nowej rzeczywistości i odnaleźć innych ocalałych bez radia, telewizji.
Trailer:
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
No bez przesady. Na samym plakacie jest więcej osób i jeszcze jest napisane "a few Survivors". Aż tak nie wykosiło ludzkości
Serial świetny, gra tam znakomity Max Beesley (znany z Hotel Babylon). Tematyka produkcji bardzo ciekawa. Co do bohaterów... wszyscy mi pasują, tylko nie Abby... one jest nie do zniesienia.
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Świetny to przesada, ale całkiem przyjemny, lepszy niż przypuszczałam Nie odczuwa się jedynie tej atmosfery wymarcia Zaczęłam oglądać ze względu na Freemę I bardzo polubiłam Anyę.
Hehe, no widzę że ogólnie mieszanka Jerycho, Jestem legendą i Resident Evil, same fajne klimaty. ;d Zacząłem, ale potem dokończę. Czas iść spać. Dobranoc, hah! ;d
Nie lubię 2 godzinnych pilotów - są za długo i zanim skończy się odcinek zdążę się porządnie wynudzić. Tutaj mi się początek podobał bo tak na prawdę nie było wiadomo kto przeżyje, środek taki sobie - kręcenie się bez celu i końcówka całkiem mocna - wszyscy bohaterowie się spotkali i postanowili być razem. I jeszcze to laboratorium na końcu dodaje trochę tajemnicy. Plus za klimat, minus za ... bohaterów. Jakoś do nikogo nie pałam sympatią i nie kibicuję żeby przeżył. No może po za pielęgniarką bo jej nazwisko brzmi swojsko Skazańca nie lubię, dzieciak jest denerwujący, Al ujdzie, murzyn bezłciowy, a ta babka co szuka syna gorsza to już chyba nie mogła być. Chociaż może trochę przesadzam Nawet ujdzie da się oglądać, ale do takiego Jericho to daleko. Mam sentyment do tego serialu
mmm, w niektórych momentach wiało nudą. Fajny jest Al z tym dzieciakiem oni chyba najbardziej. Co do samego serialu to widzę, że może być irytująco i głupio, ale mam nadzieję, że nie pójdzie to takim torem jednak.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p