Betty lands a job as an assistant at a fashion magazine, but her employer wants to make sure her first week on the job will be her last.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
dawno temu to oglądałem ale powiem, że ciekawie przedstawione postacie. Nie oglądałem telenoweli na jakiej podstawie jest Ugly Betty dlatego nie mogę powiedzieć co lepsze ... Na pewno fabuła jest ciekawa co zasługuje na wielkiego plusa. Nie tylko policjanci i detektywi, których już mam po dziurki w nosie ;P
Ja wolę Betty z NY, śmieszniejsza (i to o wiele) tamta była przerobiona na maksa (ohhh pamiętam tamtą grzywkę o zgrozo ) i Betty nie raz mnie rozwaliła na łopatki, oczywiście nie zapominając o Mandy & Marc oraz Justinie i Hildzie - to chyba moje ulubieni bohaterowie
Cóż, widziałem już kiedyś kawałek pilota ale mnie nie zadowolił, dziś obejrzałem go po raz kolejny, tym razem w całości, ogólnie nadal mi się mało podoba, choć jest już lepiej niż ostatnio bo oglądam polską BrzydUlę. Mam jednak nadzieję że kolejne odcinki będą mi bardziej przypadały do gustu. No a co do samej Betty, ona nie ma szansy na to żeby z kaczątka stać się łabędziem, a nasza Ula Cieplak ma szansę bo tak na prawdę jest ładną dziewczyną i dlatego polska edycja podoba mi się o wiele bardziej.
ja nie umiałabym przyrównywać polskiej brzyduli do amerykańskiej betty. Całkiem inne seriale. A Betty robi się lepsza z każdym odcinkiem
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ale dziwnie jest rozpocząć oglądanie Ugly Betty od nowa Przez te 4 sezony tak wiele rzeczy się zmieniło. Betty się zmieniła, Daniel się zmienił, a nawet Marc. Amanda chyba bez zmian A Justin jaki śmieszny maluszek
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p