Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Parapetówka co dać znajomym na prezent Off-topic 287
Atopowe zapalenie skóry i woda Off-topic 250
Torba na rakiety tenisowe O nas, inne & off-topic, Off-topic 46
Badania szorstkości powierzchni O nas, inne & off-topic, Off-topic 41
Jaki materac polecicie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 38

1x01 - Pilot » Bones » Odcinki • seriale forumtv.pl

Opiekun: Raven

<<

tlen.exe

Administrator

Postdodano 12 lis 2008, o 15:51

1x01 - Pilot

Spoiler:

Premiera: 13 wrzesień 2005
We Are The World haiti
<<

Chris

Ekspert

gadu:
11098624

Postdodano 14 lis 2008, o 21:30

Re: 1x01 - Pilot

To był świetny początek Bones. Początek - świetny, Angela na lotnisku z tym gościem, który nie chciał jej słuchać i Brennan, która położyła agenta. Fajnie wymyślili fabułę odcinka, senator miał romans ze stażystką, zrobił jej dziecko, a jego adwokat ją zabił. Dużo akcji i humoru, bardzo dobry odcinek :P.
Debra fuckin' Morgan

do nadrobienia: the good wife, ahs, 30 rock, parks and rec, the shield, justified, mad men, house of cards, sopranos, 6fu, fnl, arrested dev;
big c, west wing, nip/tuck, weeds, qaf, ally mcbeal, in treatment, big love
<<

Paulina

Ekspert

Ulubiony serial:
Twin Peaks

Postdodano 16 lis 2008, o 14:12

Pilot bardzo dobry. Odrazu polubiłam postaci. Nikt mnie nie wkurzał. xD

Angela na lotnisku była dobra. Bones zresztą też a potem się okazało, że to specjalnie.
Fabuła była ciekawa, fajna sprawa, trochę przewidywalna, ale warto było obejrzeć chociażby, żeby zobaczyć jak Bones strzela do tego kolesia i potem się dziwi co w tym złego. lol
Bones/Booth - dobry duet. Dwie skrajności. Ich dialogi są najlepsze. :D Fajna była ich końcowa scena. Zacementowanie współpracy.
Booth/cała reszta "squints" - też dobre. xD
<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 30 gru 2008, o 22:02

Chyba polubiłem ten serial już po pierwszym odcinku :) Brennan jako główna bohaterka jest świetną, ciekawą i przede wszystkim zabawną postacią. Nie można jej nie lubić :d Ekipa naukowców tez całkiem nieźle dobrana. Na Bootha też nie można narzekać. Jakoś nie ma postaci której się nie lubi. Sprawa kryminalna podobała mi się, ale pewnie dlatego że to mój pierwszy odcinek Bones :D Brennan była niezła jak rozłożyła tego grubasa na lotnisku, a potem wyciągnęli od niej z torby czaszkę :D
<<

apsik.

Przyjaciel forum

Ulubiony serial:
Glee, 30 rock, GA

Postdodano 16 kwi 2011, o 12:22

Odp: 1x01 - Pilot

A mnie sam Pilot nie zachwycił. Był dobry, ale nieco nudny. Sam początek odcinka jednak świetny xD Najbardziej polubiłem Angelę - świetna jest :D

Obrazek
ravenpuff ● district 8 ● whovian
Obrazek
TUMBLR | LASTFM