In the series premiere, Dr. Temperance Brennan (or "Bones" as she is often referred to as), a forensic anthropologist, is met with the task of uncovering the identity of a set of bones which have been deliberately hidden in a lake. However, after identifying the bones, imprisoning the murderer turns out to be a politically sticky business. Bones gets help from FBI Special Agent Seeley Booth, who convinces his boss to let Bones be his partner, since she's an expert in her field.
Premiera: 13 wrzesień 2005
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
To był świetny początek Bones. Początek - świetny, Angela na lotnisku z tym gościem, który nie chciał jej słuchać i Brennan, która położyła agenta. Fajnie wymyślili fabułę odcinka, senator miał romans ze stażystką, zrobił jej dziecko, a jego adwokat ją zabił. Dużo akcji i humoru, bardzo dobry odcinek .
Pilot bardzo dobry. Odrazu polubiłam postaci. Nikt mnie nie wkurzał.
Angela na lotnisku była dobra. Bones zresztą też a potem się okazało, że to specjalnie. Fabuła była ciekawa, fajna sprawa, trochę przewidywalna, ale warto było obejrzeć chociażby, żeby zobaczyć jak Bones strzela do tego kolesia i potem się dziwi co w tym złego. lol Bones/Booth - dobry duet. Dwie skrajności. Ich dialogi są najlepsze. Fajna była ich końcowa scena. Zacementowanie współpracy. Booth/cała reszta "squints" - też dobre.
Chyba polubiłem ten serial już po pierwszym odcinku Brennan jako główna bohaterka jest świetną, ciekawą i przede wszystkim zabawną postacią. Nie można jej nie lubić :d Ekipa naukowców tez całkiem nieźle dobrana. Na Bootha też nie można narzekać. Jakoś nie ma postaci której się nie lubi. Sprawa kryminalna podobała mi się, ale pewnie dlatego że to mój pierwszy odcinek Bones Brennan była niezła jak rozłożyła tego grubasa na lotnisku, a potem wyciągnęli od niej z torby czaszkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p